Mourinho pihentetni fogja a vb-n szereplő játékosokat

A Manchester United menedzsere elárulta, hogy a Premier League kezdetekor még pihentetni fogja az idei vb-n szereplő játékosait.


Jose Mourinho nem igazán örül annak, hogy a Premier League következő szezonja már augusztus 10-én rajtol, hiszen több kiesővel is számolnia kell a csapatnál.

 

A portugál menedzser arra is panaszkodott, hogy a válogatottban szereplő játékosoknak kevés idejük marad a teljes regenerálódásra a hazai bajnokság rajtolása és a világverseny befejezése között.

 

"Nem számíthatok a Premier League kezdetekor azokra a játékosokra, akik részt vettek a világbajnokságon, amely szégyen Európa legfontosabb bajnokságára nézve" - nyilatkozta szombaton Mourinho az RT hírportálnak.

 

 

Paul Pogba, Nemanja Matic, Marcus Rashford, Jesse Lingard, Phil Jones, Ashley Young, Marouane Fellaini, Marcos Rojo és David de Gea is képviselték hazájuk színeit az idei nyári tornán. Mourinho terve pedig az, hogy a vb-n szereplő játékosoknak három hét pihenőt fog adni, amely reményei szerint elegendő lesz ahhoz, hogy frissen kezdhessék a következő idényt a klubnál.

 

"Szerintem minimum három hét pihenő szükséges ahhoz, hogy a testük és a lelkük is felfrissüljön, amellyel már visszatérhetnek újra a labdarúgáshoz" - mondta a Vörös Ördögök menedzsere.

 

"Ha vissza szeretnénk őket hívni abból az lenne, hogy 'Oké, készen állok a szezon első meccsére, de a továbbiakban három vagy négy hónapig nem számíthatsz rám'. A három hét tehát azt jelenti, hogy a Premier League kezdetekor térnek vissza a csapathoz, vagyis nem számíthatok rájuk a rajtnál. Ezt azonban nehéz megérteni, hogy egy hét alatt fel kell készítenünk mindenkit a következő mérkőzésre."

 

Mourinho nyilatkozata hatással lehet az idei túrára, hiszen az Egyesült Államokban lévő szurkolók kitörő örömmel várják a United világsztárjait, az utolsó felkészülési mérkőzés pedig augusztus 5-én lesz a Bayern München ellen, azonban a nyilatkozatból az jön le, hogy komoly pihentetéseket tervez a portugál menedzser.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!