Mourinho köszönetet mondott Blindnek

A Manchester United menedzsere a távozó Daley Blindet méltatta, aki a mai napon visszatért az Ajax csapához.


A sokoldalú játékos visszatért egykori csapatához, a holland Ajaxhoz, ahonnan négy évvel korábban igazolt a Vörös Ördögökhöz.

 

"Hatalmas köszönetet szeretnék mondani Daley Blindnek mindenért, amit 2014-óta a csapatért tett" - nyilatkozta Mourinho a ManUtd.com-nak.

 

"Azt kell mondjam, a 18 éves karrierem során Daley volt az egyik legprofibb játékos, a pályán és azon kívül is. Öröm volt vele dolgozni."

 

 

"Megragadnám a lehetőséget, hogy minden jót kívánjak neki a gyerekkori csapatánál, az Ajaxnál, és teljes szívvel köszönöm neki az elkötelezettségét az elmúlt két szezonban."

 

Blind - akinek az édesapja, Danny az Ajax és a holland válogatott nagy sztárja volt - 141 alkalommal lépett pályára a United színeiben és remek teljesítményt nyújtott a 2017-es EL-döntőben az Ajax ellen.

 

A holland játékos négy éves szerződést írt alá az egykori csapatánál, és korábban így nyilatkozott a manchesteri csapatról: "Sokat jelent számomra a világ legnagyobb klubjában játszani, melynek hatalmas történelme van. Négy évet töltöttem itt és négy trófeát nyertem."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!