A United harcban Arnautovicért

A legfrissebb pletykák szerint a Manchester United harcba száll az osztrák csatárért, aki távozni szeretne a West Hamtől.


A pletykák szerint a Vörös Ördögök mellett az AS Roma is szeretné megszerezni a 29 éves játékost.

 

Marko Arnautovic tavaly nyáron klubrekordnak számító összegért igazolt a West Ham Unitedhez a Stoke City-ből, viszont úgy tűnik, hogy az új edző, Manuel Pellegrini érkezésével nem fog nagy szerephez jutni a csapatnál.

 

 

Arnautovic az előző szezon első felében nem igazán tudott maradandót alkotni a West Hamnél, hiszen az idény első felében sérülésekkel bajlódott, azonban Slaven Bilic novemberi távozása után alapembere lett a csapatnak. Az egykori United edző, David Moyes fontos játékosának számított és kiharcolták a bent maradást a Premier League-ben.

 

Úgy tűnik azonban, hogy az osztrák csatár ideje egy év után lejárt a londoni csapatnál, ugyanis Pellegrini az idei nyáron már hét játékossal erősített. Az érkezők között van a Lazióval remekül teljesítő Felipe Anderson, aki 42 millióért érkezett Angliába.

 

Az érkezők mellett a West Hamnek hamarosan meg kell válnia néhány játékosától is, melyek közül Arnautovic lehet az egyik áldozat.


talkSPORT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!