Mourinho: Erősödni fog a túra kerete

José Mourinho a 2018-as felkészülési túra első sajtótájékoztatóján friss információkkal szolgált a Manchester Uniteddel kapcsolatban.


Los Angelesben nyilatkozva a portugál menedzser megerősítette, van arra remény, hogy Alexis Sanchez a későbbiekben csatlakozhat a Vörös Ördögök tengerentúli felkészüléséhez, csakúgy, mint David de Gea, Nemanja Matic és Fred. José úgy érzi, az első mérkőzések vissza nem térő lehetőséget jelenthetnek a klub fiatal tehetségei számára, de hamarosan érkezni fog az erősítés.

 

"Jövő héten csatlakozik hozzánk De Gea, Matic és Fred is, ami nagyon jó" - kezdte.

 

"Különösen Fred számára, aki új játékos közöttünk. De talán ez most jó lehetőséget jelent Shaw, Bailly és a nemrég kölcsönből visszatérő Pereira számára is."

 

 

A Manchester United azon játékosai, akik az oroszországi világbajnokság későbbi szakaszáig eljutottak, nem valószínű hogy, hogy készen fognak állni a Leicester City elleni, augusztus 10-én megrendezendő Premier League szezonrajtra. Alexis hiánya így ebből a szempontból is bosszantó.

 

"Ez nagyon rossz, ő pedig nagyon szomorú" - tette hozzá Mourinho a chilei játékos kapcsán.

 

"Ez nem jó se neki, se nekem, se a csapatnak. De ezért nem lehet senkit se hibáztatni. Tudom, hogy a klub mindent megtesz, de az amerikai hatóságoknak megvan a saját folyamatuk a vízumigénylések elbírálásakor. Remélhetőleg legalább a későbbiekben csatlakozhat hozzánk, mert fontos, hogy együtt dolgozhassak a Juan Mata, Alexis, Anthony Martial hármassal, akikkel valószínűleg kezdeni fogjuk a szezont a támadó alakzatban. [Romelu] Lukaku, [Marcus] Rashford, és [Jesse] Lingard se állhat majd rendelkezésemre."

 

Bár a túrán részt vesz, edzeni nem tud, és valószínűleg egészen szeptemberig nem lesz bevethető a klub új igazolása, a portugál Diogo Dalot.

 

A szélső védő Manchesterbe igazolása előtt operáción esett át, és bár jól halad rehabilitációjában, még távol áll a teljes edzettség állapotától.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!