Mourinho: Két igazolás kellene még

A Manchester United menedzsere, José Mourinho elárulta, az átigazolási időszak vége előtt további két játékossal erősítené meg keretét, de elismerte, lehet hogy ez nem fog megvalósulni.


A Vörös Ördögök eddig Fred, Diogo Dalot és Lee Grant megszerzését jelenthették be a nyár folyamán, Mourinho azonban további erősítéseket szeretne.

 

Újabb két játékost szerződtetne az Old Traffordra az új szezon kezdete előtt, de elfogadja, hogy ezt nehéz lesz véghez vinnie.

 

"Az egy dolog, hogy mi az, amit szeretnék" - kezdte az ESPN FC-nek.

 

"A másik pedig az, hogy mi az, ami történni fog."

 

Amikor konkrétan rákérdeztek, hány új igazolásra lenne szerinte még szüksége, Mourinho így felelt:

"További két játékost szeretnék még szerződtetni."

 

Annyit még hajlandó volt az ügy kapcsán elárulni, hogy meg is van a fejében az a két név, akit Manchesterbe hozna, további részleteket azonban nem kívánt közölni.

 

 

Viszont az bizonyos, hogy egy pozícióba semmiképpen nem fog új játékos érkezni; ez pedig nem más, mint a jobboldali védőé, Antonio Valencia sérülése ellenére.

 

Az ecuadori válogatott játékosnak vádlisérülése miatt már a mérkőzés elején el kellett hagynia a pályát a San Jose Earthquakes elleni gól nélküli döntetlen során, és Mourinho úgy véli, a túra hátralévő mérkőzésein, így az AC Milan, a Liverpool és a Real Madrid ellen sem számíthat már rá.

 

"Nem hiszem, hogy bármely három mérkőzésen számíthatnék rá az International Champions Cupban" - tette hozzá a portugál menedzser.

 

"Ez nem az a pillanat, amikor bármilyen rizikót fel kellene vállalnunk. Antonio az a játékosunk, aki már nem lesz fiatalabb. Vigyáznunk kell rá és meg kell próbálnunk megfelelő állapotba hozni a szezon kezdetére."

 

"Diogo Dalot személyében egy fantasztikus játékost vásároltunk. Fiatal, 19 éves, de szerintem korosztályában a legjobb jobboldali védő Európában."

 

"Tavaly májusban azonban műtéten esett át, amelyből most épül fel, úgyhogy ez egy újabb ok arra, hogy odafigyeljünk Antoniora."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!