Hogyan is fog Fred illeszkedni a Unitedbe?

José Mourinho Los Angeles-i sajtótájékoztatóján betekintést engedett abba, miként fog a Manchester United újdonsült nyári igazolása, Fred illeszkedni a klub középpályásai közé.


A magyar idő szerint csütörtök reggeli AC Milan elleni felkészülési mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón arról kérdezték a portugál menedzsert, milyen pluszt hozhat a brazil igazolás csapatába, amikor csatlakozik a csapat tengerentúli túrájához.

 

"Az olyan játékosaink, mint Nemanja Matic, Marouane Fellaini, Paul Pogba de még Ander Herrera is a fizikálisan erős középpályások közé sorolható" - kezdte Mourinho.

 

"Szerintünk az olyan játékosok, mint Fred és Andreas Pereira, sokkal technikásabbak, kis területen is képesek passzolni és megjátszani a labdát, ezáltal bekapcsolva a támadókat a játékunkba."

 

 

Michael Carrick májusi visszavonulása értelmében a klubot leghosszabb ideje szolgáló, sok csatát megért tapasztalt játékost kell pótolni a United középpályáján - még ha ebből a menedzser szakmai stábja profitált is - Mourinho azonban nem érzi úgy, hogy Fred egy-az-egyben a korábbi angol válogatott utódja lenne.

 

"Nincs trónörököse Michael Carricknek" - jelentette ki nem kicsit bókolva újdonsült edzőjének Mourinho.

 

A cáfolat felidézi a 2006-os eseményeket, amikor Carrick a korábbi csapatkapitányt, Roy Keane-t követte a csapat motorjában, és akkor is az volt a cél, hogy a saját szerencséjének kovácsa legyen.

 

"Úgy gondoltuk, hogy Fred egy fontos játékos lehet számunkra, de erről még meg kell bizonyosodnunk" - zárta le a menedzser.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!