Akadémia: United 2-0 Sunderland

Paul McGuinness csapata ismét gyõzött a bajnokságban.Azok után, hogy múlt szombaton legyõzte a Vörös Ördögök U18-as csapata a Newcastlet, ma délután egy újabb észak-kelet angliai csapatot, a Sunderlandet is felülmúlta.

Bemutatkozott a Deportivo Brasil csapatától kölcsönben érkezett Rafael Leao, aki egy védekezõ középpályás. Will Keane pedig visszatért a pályára, miután felgyógyult sérülésébõl. Épp a debütáló brazil helyére érkezett és az utolsó percekben be is talált a kapuba.

Tom Lawrence 62. percben lõtt büntetõjével tört meg a gólcsend, miután a Sunderland csapatkapitánya, John Egan szinte földkörüli pályára küldte saját tizenhasoán belülrõl Gyliano Van Velzent.

A gól után nem sokkal a vendégek tíz emberre fogyatkoztak, Jordan Laidlert állította ki a játékvezetõ.

Paul McGuinness újabb játékosnak adta meg a bemutatkozás lehetõségét akkor, mikor Charni Ekangamene helyett Jack Rudge kapott szerepet. Mindeközben Mats Daehli második mérkõzésén is túljutott azok után, hogy a Newcastle ellen õ volt a friss ember.

A United ezután a Liverpool gárdáját fogaja, akiket legutóbb 0-2-es állásról gyõztek le 3-2-re az Anfielden.

Academy League
Manchester United 2-0 Sunderland
Carrington Training Centre, 2011.03.31.


United: Coll, Massacci, Giverin, Fornasier (c), McGinty, Ekangamene (Rudge), Lawrence, Daehli, Rafael Leao (W. Keane), Morrison, Van Velzen
Nem használt cserék: Sutherland, Gorre, Wilkinson.

Gólszerzõ: Lawrence 62., W.Keane 90.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!