De Gea feltöltődve tért vissza

A Manchester United kapusa, David de Gea elmondása szerint "teljesen feltöltött elemekkel" kapcsolódhatott be a csapat felkészülési túrájába nyári szabadságát követően.


A klub első számú, spanyol portása csalódást keltő világbajnokságon van túl hazájával, ugyanis azt követően, hogy Julen Lopetegui szövetségi kapitányt a világbajnokság előestéjén menesztették, a 2010-es aranyérmes már a legjobb 16 között búcsúzni kényszerült a házigazda Oroszországgal szemben. A United szempontjából ezáltal legalább több ideje volt pihenni az előző idényben is az év legjobb játékosának megválasztott kapuvédőnek, és így csatlakozni is tudott társaihoz az Egyesült Államokban.

 

Ma este nem kisebb ellenfél, mint a Liverpool ellen folytatják majd az International Champions Cupot a Vörös Ördögök Ann Arborban, ahol rekord nézőszámra számítanak, így De Gea visszatérése a lehető legjobbkor történt, bár Joel Pereira és az újdonsült igazolás, Lee Grant is jól állta a sarat eddig.

 

"Nagyon örülök, hogy visszatérhettem és újra együtt lehetek a csapattársaimmal" - kezdte a MUTV-nek.

 

 

"Csodálatos az időjárás és amilyen gyorsan csak lehet szeretnék minél jobb edzettségi állapotba kerülni. Együtt nyaraltam a családommal, a barátaimmal és mindenkivel, aki fontos, így most az elemeim maximális feltöltöttsége mellett térhettem vissza. Mindig jó egy kicsit megpihenni, nyugalomban lenni és élvezni az együtt töltött időt azokkal, akik közel állnak hozzám."

 

"Hosszú szezon áll majd előttünk. Az embernek megfelelően ki kell pihennie magát az újrakezdése előtt. Minden újraindul és remélhetőleg ebben a szezonban sikerülni fog együtt elvégezni a feladatunkat és nagy sikereket tudunk elérni."

 

"Ez nehéz. Az első edzés ilyenkor mindig nagyon kemény. Forró az időjárás, ez is nehezíti a dolgokat. De koncentráltan és keményen fogok dolgozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!