Vegyes hírek a csapatról

A West Ham elleni mérkõzés elõtt akad gondja Fergusonnak.


Sir Alex Ferguson nem lehet túlzottan boldog az utóbbi napokban, mert a sérülések nem mellõzik csapata játékosait.

Nemanja Vidic épp felépült és játszhatott Szerbia válogatottjában, ám a találkozót követõen kiderült, sérülése kiújult és az elõzetes hírek alapján a szezonban már nem számíthat rá a United. Ráadásul Chris Smalling is kidõlt két hétre, miután az U21-es angol válogatott találkozón rúgást kapott a vádlijára, amitõl meghúzódott a válla.

Rafael da Silva és John O'Shea továbbra sem bevethetõk, Jonny Evans piros lap miatti eltiltását tölti, így a védelemben a Brown, Fabio, Evra trió mellé Ferguson minden bizonnyal David Gill fiát, Olivert nevezi majd a csapatba.

A középpályán nincs ekkora probléma, bár Darren Fletcher vírusos megbetegedése utáni visszatérése sem valószínû, ugyanis egyik edzésen bizarr sérülést szenvedett. Három társával a carringtoni központ szélére szaladtak, hogy könnyítsenek magukon gyorsan, miközben Paul Scholes szokásos módon 60-70 méterrõl próbálta eltalálni õket. Annyira jól sikerült az egyik kísérlet, hogy Fletcher nyaka megrándult a hátulról fejen találó labdától. Így a holnapi találkozót mindenképp kihagyja.

Ha már Scholes, õ sem bevethetõ, míg Anderson haza utazott Brazíliába az ottani Audi R8 kupa egyik gálafutamán vesz részt.

 

Támadósorban Ferguson mindenkire számíthat, így minden bizonnyal a hétvégén inkább a támadásé lesz a fõszerep.

 Jó hír, hogy Park Ji-sung visszatért sérülését követõen. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy egy új, személyes szponzora lett dél-koreai játékosnak. A Xiang-miong ázsiai sportszergyártó vállalat (mely három ország - Vietnam, Kína, Észak-Korea tulajdona) szponzorálja a középpályást, aki az új cipõjüket használja majd, amennyiben pályára lép az Upton Parkban.

Érdekesség, hogy ahogy az Arsenal Lehmann esetében, úgy Ferguson a mai napon minden bizonnyal Jaap Stam visszatérését jelenti be, aki a szezon hátralévõ bajnoki és FA kupa találkozóin szerepelhet majd, de csak a következõ fordulótól.

A ma délelõtti sajtótájékoztatón minden bizonnyal az összes hír megerõsítésre kerül...
 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!