Mourinho reakciója a Bayern elleni vereségre

José Mourinho visszatekintett a Manchester United játékosai számára nehéz, de a jövőben kifizetődő felkészülési időszakra, miután a Vörös Ördögök a 2018/19-es szezon kezdete előtti utolsó mérkőzésen vereséget szenvedtek a Bayern Münchentől.


Fantasztikus élmény a fiúknak

"Végre vége. Végre véget ért egy ilyen nehéz felkészülési időszak. A játékosok ismételten briliánsak voltak, ennél jobb teljesítményt nem nyújthattak volna. Fantasztikus élmény volt ez a srácoknak. Volt olyan pillanat, amikor még a pályán volt [Ander] Herrera, majd a következőben Axel [Tuanzebe] játszott baloldali középső védőt, Demetri [Mitchell] baloldali szárnyvédőt, [James] Garner baloldali középpályást, előttük pedig [Tahith] Chong játszott. Ezzel egy időben [Robert] Lewandowskival került szembe Axel, [Arjen] Robbennel Mitchell, [Leon] Goretzkaval Garner és Sülevel Chong. Fantasztikus volt, abszolút. A teljes és legjobb játékosaikból álló kerettel csaptunk össze, amelyből csak [Corentin] Tolisso hiányzott."

 

Szeretnénk egy egyértelmű képet kapni

"Még egyszer elismétlem, fantasztikus élmény volt, de mindezt nehéz lesz átvinni abba, hogy mi az, amit a Premier League-ben szeretnénk csinálni és mutatni, inkább csak a becsületünkért játszottunk. Nem akartunk úgy idejönni, hogy négy-öt góllal vereséget szenvedünk. Egyértelmű képet akartunk kapni arról a versenyhelyzetről, amelyet a fiúknak létrehoztunk, ez pedig sikerült is."

 

 

Nehéz volt a játékosoknak

"Nehéz dolga volt azoknak, akik nagyon sok percet töltöttek már eddig is a pályán, és nem tudom, hogy végül [Ander] Herrera vagy [Eric] Bailly megsérült-e. Ezt leszámítva, a fiúk kitartottak, holnapra pedig szabadnapot kaptak."

 

Készen kell állnunk a Leicesterre

"A jövő héten meg kell szerveznünk minden egyes napunkat úgy, hogy péntekre frissek legyünk, mert számunkra aznap kezdődik a Premier League. Pontokért játszunk, azokkal a játékosokkal, akik a rendelkezésünkre állnak. Nincs idő siránkozni. Lesznek olyan játékosok, akik nem lesznek itt pénteken, de ettől függetlenül a lehető legjobb összeállításunkban, a legmegfelelőbb mentalitással kell pályára lépnünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!