Mourinho: Minden segítség elkél a Leicester meccsre

José Mourinho elmondása szerint abban reménykedik, hogy legalább egyik világbajnokság utáni pihenőjéből visszatérő játékosára számíthat majd pénteken este, amikor megkezdik a Premier League új szezonját.


A Vörös Ördögök a Leicester City-t fogadják majd a 2018/19-es idény nyitómérkőzésén, amely értelmében a nyáron Oroszországban jól szereplő válogatottak tagjainak csak kevés idő állt a rendelkezésére, hogy felkészüljenek az új szezonra.

 

Marcus Rashford, Phil Jones és Victor Lindelöf már múlt héten visszatértek az Aon Training Complexbe, vasárnap pedig fontos játékpercekhez juthattak a Bayern München elleni utolsó felkészülési mérkőzésen is.

 

A német bajnok elleni 1-0-s vereséget követően José Mourinho elmondta, a trió sokkal fittebb állapotban lesz pénteken, köszönhetően a bajorok elleni játéklehetőségüknek.

 

"Rashford jobb állapotban lesz, mint ma volt" - kezdte a portugál menedzser a MUTV-nek.

 

"Lindelöf és Jones is ugyanilyen cipőben jár és majd meglátjuk, hogy bármelyikük képes lesz-e a segítségünkre lenni. Akár 20-25 percnyi játék is sokat jelenthet, nagyon örülnénk neki."

 

 

José beszélt azokról a játékosokról is, akik hétfőn állnak újra edzésbe, miután sokáig érdekeltek voltak a világbajnokságon.

 

"Holnap térnek vissza" - erősítette meg a Bayern elleni vereséget követően.

 

"Annak ellenére, hogy kaphattunk volna egy vasárnapi sorsolást is, ha szépen akarok fogalmazni, akkor azt mondhatom, hogy 'balszerencsések' voltunk azzal, hogy pénteken kell kezdenünk."

 

"Balszerencse számunkra a pénteki meccs. Ott van a hétfő, kedd, szerda, csütörtök, ami nem tűnik elégnek, de meglátjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!