Mourinho "nehéz szezonra" figyelmeztet

José Mourinho attól fél, a Manchester United "nehéz szezon" elébe néz, amennyiben csütörtökig, az átigazolási időszak végéig nem sikerül megerősíteniük játékoskeretüket.


A Vörös Ördögök csak egy nagy nevet szerződtettek eddig - a középpályás Fredet - mellette pedig a fiatal védő, Diogo Dalot és a tapasztalt kapus, Lee Grant költözött még az Old Traffordra a nyáron.

 

Mourinhoval számtalan játékost, legutoljára éppen Harry Maguire-t hozták szóba, akiért a Sky hírforrásai szerint a United ajánlatot tenni is készül.

 

Azonban a vasárnapi, Bayern München elleni, végül 1-0-ra elveszített felkészülési mérkőzést megelőzően a portugál menedzser arról beszélt a MUTV-nek, fél, hogy akár a bajnokság legjobb hat csapatából is kiszorulhatnak, amennyiben egyáltalán nem lesz képes tovább erősíteni a keretén.

 

 

"Az ügyvezető igazgatóm pontosan tudja már jó ideje, hogy mit szeretnék" - kezdte Mourinho.

 

"Tudja mit akarok én pedig azzal vagyok tisztában, hogy ő minden tőle telhetőt megtesz értem. Még van pár napom, hogy kivárjam, mi fog történni."

 

"A többi, velünk harcban lévő klub nagyon erős, és vagy már most fantasztikus kerettel rendelkeznek, mint a Chelsea, a Tottenham, és a Manchester City, vagy pedig hihetetlen beruházásokba kezdtek, mint a Liverpool, akik mindent és mindenkit felvásároltak."

 

"Ha nem sikerül fejlesztenünk a csapatunkon, akkor nagyon nehéz szezon elébe nézünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!