Csapathírek a Leicester meccs előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho friss információkkal szolgált csapata péntek esti, Leicester City elleni Premier League idénynyitó mérkőzése előtt.


A Rókák Old Traffordra történő látogatását megelőzően a MUTV-nek nyilatkozva a portugál szakember megerősítette, Nemanja Matic is azon játékosok közé tartozik, akik kihagyják a csapat idei első tétmérkőzését, miután többen is csak hétfőn álltak először edzésbe, ezért pedig még nincsenek 100 százalékos erőnléti állapotban.

 

"Nincsenek csodák" - jelentette ki.

 

"A megfelelő felkészülést végigcsináló játékosok fittek és erősek. Alexis Sancheznek sok meccs és játékperc van a lábában, jó felkészülési szezont futott. Ő több, mint készen áll, de ez nem mondható el azokról, akik a világbajnokság elődöntőjében vagy döntőjében való szereplésüket követően három hétig szabadságon voltak és csak most hétfőn térhettek vissza közénk. Nem elvárható tőlük az, hogy bevethető állapotban legyenek."

 

 

"Hétfőn tértek vissza. Hétfőn, kedden, szerdán és ma edzettek, úgyhogy mindenki eltudja képzelni, hogy nem igazán vannak még jó állapotban és nem állnak készen még arra, amire nekünk szükségünk van."

 

"Nem bevethető Romero - műtéten esett át a világbajnokság előtt elszenvedett sérülése után. Valencia - a felkészülési szezonban sérült meg. Marcos Rojo - a világbajnokságon sérült meg. Dalot - április végén, még a Porto játékosaként műtötték meg, nem áll még készen. Ander Herrera - a Bayern ellen sérült meg. Matic - megsérült a világbajnokságon és néhány hete megműtötték Philadelphiában. Azt hiszem ennyi."

 

"Ez, a sérülteket tartalmazó névsor egy nagyon fontos lista és ma az edzés után beszélni fogok ezekkel a játékosokkal, mert mindenki más - fizikálisan és mentálisan is - hogy átlássam, mikor érzik magukat bevethetőnek, mert nagyon fontosak az érzéseik és hogy megértsem, miként gondolják azt, hogy képesek-e segíteni nekünk vagy sem."

 

"A Spurs meccs után válogatott szünet következik. Ez biztosít néhány hetet bizonyos játékosok rehabilitálódására, a jobb felkészülésre és hogy a rendelkezésünkre álló játékosokra koncentráljunk, úgyhogy nem igazán foglalkozok most azzal a listával, amit az előbb elmondtam - Matic, Valencia és a többiek. Csak arra koncentrálok, amiből dolgozhatunk és minden tőlünk telhetőt megfogunk tenni az első meccsünkön."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!