Mourinho: Darmian a Unitednél marad

Jose Mourinho szerint Matteo Darmian a hónap végén is a Manchester Unitednél marad, ez pedig jó hír számára.


Az olasz bekk nagyon pozitív felkészülési szezont tudhat maga mögött, mind a hat meccsen pályára lépett, majd remek teljesítménnyel kezdte a szezont a Leicester elleni nyitányon.

 

A főnök az előző hónap végén azt mondta, Darmian szeretne távozni a klubtól, ő pedig nem áll majd az útjába, ha a klub megfelelő ajánlatot kap érte.

 

Azonban a Brighton elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a portugál menedzser arról beszélt, úgy érzi, a tapasztalt védő marad a klubnál - ami nagyon tetszene neki.

 

"Nem hiszem, hogy menni fog" - mondta Mourinho. "Semmilyen rossz érzése nem lehet felénk, hiszen nyitva hagytuk előtte az ajtót, ha menni szeretne, de úgy tűnik, ez a szituáció nem fog véget érni egy átigazolásban, ami jó hír nekem."

 

A szakvezető lelkesen mesélt arról is, amit a sokoldalú védő ad a csapatnak.

 

 

"Számomra jó hír, hogy Matteo marad. Mindig egy opciót jelent nekünk, mindig megbízható játékos. Ismerjük a teljesítményszintjét, mindig a csapatért dolgozik, tegye azt jobb bekk, bal bekk poszton, kezdőként, vagy padról beállva."

 

"Ő nagyon profi. Olyan ember, akit természete miatt nagyon szeretnek itt, úgyhogy számomra jó hír lesz, ha végül Matteo nem távozik."

 

A menedzser megerősítette, Antonio Valencia ismét edz, ám a Brighton ellen még korai lenne a játéka, ami azt jelenti, Darmian vasárnap is kezdő lehet, főleg mivel a nyári szerzemény, Diogo Dalot is az oldalvonalon kívülre kényszerült sérülés okán.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Premier League 2. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!