Jose: Összpontosítanunk kell

Jose Mourinho hangsúlyozta, csapatának előre kell tekintenie és kettőzött erővel kell koncentrálnia, miközben jóvá tenné a 3-2-re elveszített, legutóbbi bajnokit.


A Vörös Ördögök hétfő este fogadják a Tottenham csapatát az idei szezon harmadik PL-meccsén és nagyon fontos lenne begyűjteni a három pontot ahhoz, hogy ne növekedjen a hátrány az első hat csapathoz képest, melyek megnyerték első két bajnokijukat.

 

Mourinho felbátorodott azáltal, ahogyan a játékosai a heti edzéseken teljesítettek és úgy véli, a déli parton elszenvedett, fájó kudarc ösztönzőleg hathat, ösztönzőleg kell hasson a gárdára Mauricio Pochettino fiai ellen.

 

"Nyilván senki sem boldog" - ismerte el a menedzser. "Elegendő tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy tudják, a labdarúgásban nem nézhetsz vissza jó vagy rossz eredményekre - mindig a következőre kell gondolj! Ez az életünk. Nagyon örülök annak a munkának, amit a héten elvégeztünk, valamint öröm látni a játékosok elkötelezettségét, várom már a mérkőzést."

 

"Mindig nehéz egy vesztes találkozó után. Különösen azok számára, akik törődnek a munkájukkal és profik a fociban."

 

"De utána a következő meccsre gondolsz - ugyanezt teszed, ha nyersz. Ha nyersz, tovább kell lépj és arra kell figyelned, mi következik. Képzeld el, mi van, ha veszítesz? Még többet kell dolgozz!"

 

 

A United az utóbbi években jó rekordot állított fel hazai környezetben a Spurs ellen, ám a portugál úgy érzi, soha nincs jó vagy rossz időpont ahhoz, hogy egy Premier League-ben szereplő csapat ellen szerepelj, legyen az az elitbe tartozó Tottenham vagy a lesajnált Brighton.

 

"Játszanod kell 19 ellenfél ellen az Old Traffordon és 19 ellen idegenben. Mindenki ellen játszani kell. Itt az idő, ezt hozta a sorsolás, így játszanunk kell a Tottenham ellen, majd két meccs jön idegenben a Burnley és a Watford ellen. Nehéz mérkőzés várható egy olyan csapat ellen, mely tavaly a top 4-ben végzett."

 

A Unitednél kiderült, lehet, hogy Nemanja Matic, Alexis Sanchez és Antonio Valencia is felépült, így akár ott is lehet az OT-n. Mourinho megerősítette, hogy a három játékos már edzett a héten, akárcsak Diogo Dalot, de bárki is lesz a pályán, Mourinho tudja, mit akar látni.

 

"Jól játszani, nyerni és nem hibázni" - folytatta a portugál. "Jól játszani és nyerni - ezt akarjuk."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!