Fred: Győzni kell a Spurs ellen

Fred szerint a Manchester Unitednek le kell győznie a Tottenham Hotspur csapatát, hogy bebizonyítsa, megnyerheti a bajnokságot.


A United legutóbb meglepő vereséget szenvedett a Brighton otthonában, így Jose Mourinho gárdája már hamar hátrányba került riválisaival szemben.

 

Hétfő este a Spurs látogat az Old Traffordra, ahol Fred szerint nagyon fontos a siker, mert a csapat így tudná bizonyítani, hogy képes harcolni a PL elsőségért.

 

"Ez egy nagyon fontos találkozó" - nyilatkozta Fred a Sky Sports News-nak adott exkluzív interjújában. "A héten a meccsre összpontosítva dolgozunk, ki akarunk futni és meg akarjuk nyerni a mérkőzést a szurkolóink előtt."

 

"Tudjuk, hogy a Tottenham egy nagyszerű csapat, de meg kell nyernünk a mérkőzést, ha arra törekszünk, hogy elhódítsuk a bajnoki címet."

 

Kevesen számítottak arra, hogy az Amex Stadiumban bukik a manchesteri alakulat, ám a Brighton 3-2-re győzni tudott. Fred tudja, ő is része volt annak a gyengén teljesítő csapatnak.

 

"A Premier League egy csodás sorozat tele nagyszerű csapatokkal és a Brighton jobb volt, mint a Man United" - folytatta. "Korai gólokkal előnybe kerültek, ami nekünk nem ment, majd javultunk, de ez kevés volt a győzelemhez, vagy akárcsak a döntetlenhez."

 

 

"A következő mérkőzésre akarunk koncentrálni, meg akarjuk nyerni azt, így maradhatunk versenyben a bajnoki címért."

 

Fred lett Mourinho legdrágább igazolása az idei nyáron, miután 52 millió font körüli összeget fizetett ki a United az ukrán Shakhtarnak, a középpályás pedig nagy élvezettel tanult új menedzserétől.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy vele dolgozhatok, hiszen Jose Mourinho egy remek ember, mindig szívesen beszél a csapattal és segít abban, hogy kommunikatívabb legyen a játékos a pályán. Nagyon boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatok vele és remélem, egy ideig még együtt fogunk dolgozni."

 

A brazil középpályás manchesteri beilleszkedéséhez honfitársának, Andreas Pereirának is sok köze volt, valamint nyelvi akadályokba sem ütközött menedzserével.

 

 

"Sok brazil játszik a Premier League-ben, de a legtöbbjük ellenfélnek számít. Andreas van a Manchester Unitednél, aki sokat segített nekem, fontos számomra és természetesen Jose Mourinho ugyanazt a nyelvet beszélni, mint én. A többi csapattársamhoz is alkalmazkodtam, ez sokat segített."

 

A 25 éves labdarúgó trófeákért jött a Vörös Ördögökhöz és igazi hőssé szeretne válni az Old Traffordon.

 

"Rengeteg célom van rövid távon, a bajnokság, a Bajnokok Ligája és a hazai kupák. Meg akarom nyerni ezeket. Hosszú távon trófeákat akarok gyűjteni a klubnak és szeretném, hogy a szurkolók elismerően beszéljenek rólam, szeretnék letenni valamit az asztalra és szeretném, ha örökséget hagynék magam után a Manchester Unitednél."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!