Mourinho: Készen állunk hétfőre

Péntek délután exkluzív interjút adott Jose Mourinho a ManUtd.com-nak, melyben említést tett a hétfői, Tottenham Hotspur elleni mérkőzést megelőző felkészülésről és arról, milyen játékot vár a csapattól...


Hogyan reagáltak a játékosok a múlt heti, Brighton elleni vereségre?
"Úgy vélem, nyilvánvalóan senki sem boldog. Elég tapasztalatom van ahhoz, hogy tudjam, a labdarúgásban nem tekinthetsz vissza jó vagy rossz eredményre; mindig a következő meccsre kell figyelni. Ez az életünk. Nagyon elégedett vagyok azzal a munkával, amit a héten elvégeztünk, valamint a játékosok hozzáállásával is, várom a meccset."

 

Dühítő, hogy hétfő estig várni kell a következő találkozóra?
"Két különböző oldalról lehet megközelíteni ezt a kérdést. Egyik oldalról nézve azt mondhatom, igen, de a másik oldalról nézve azt kell mondjam, idő kell a munkánkhoz, valamint ahhoz, hogy megpróbáljunk visszaszerezni néhány játékost a sérültek közül. Úgyhogy ez nem volt rossz nekünk."

 

Van egyéb hír a csapat háza tájáról?
"Ma péntek van - ott a szombat és a vasárnap, hogy döntéseket hozzunk, meglátjuk, mi lesz."

 

Szoros meccset vár a Tottenham ellen?
"A Leicester és a Brighton elleni találkozókat nézve, a Leicester ellen nem hibáztunk, jól játszottunk, győztünk. A Brighton ellen hibákat vétettünk, amikért megfizettünk és kikaptunk. A labdarúgásban általában azt kapod, amit megérdemelsz, úgyhogy ha egy nagy csapat ellen nyerni akarsz, nem hibázhatsz."

 

 

Nagy lökést jelent, hogy az Old Traffordon, villanyfényes meccsen játszhat a saját szurkolók előtt?
"A tavalyi szezonban ezt próbáltuk tenni és a nagy meccseken több jó eredményt is elértünk, melyek pontokkal végződtek. A szurkolóknak azonban általában más érzésük van."

 

Meglepte, milyen szintű kutakodás és reakció volt egy mérkőzés után [a Brighton elleni kudarcot követően]?
"Nem tudom, nem olvastam."

 

Izgatott a hétfő esti mérkőzés miatt?
"Persze. Imádom a labdarúgást, szeretek az oldalvonal mellett állni. Mindig nagyon várom a meccseinket, különösen negatív eredmény után, mert újra játszani akarsz."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!