Korai csapathírek a Burnley meccs előtt

José Mourinho megerősítette, Diogo Dalot és Sergio Romero ma este a Manchester United U23-as csapatában pályára lép az Old Traffordon, Phil Jones sérült, Marcos Rojo pedig újra edzésbe állt.


A Stoke City elleni U23-as bajnoki lesz Dalot első mérkőzése a Vörös Ördögök mezében, mióta a nyáron az Old Traffordra igazolt, ugyanis még a Porto játékosaként olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy térdműtéten esett át.

 

Az argentin Romero a tavalyi szezonzáró, Watford elleni 1-0-s győzelemmel végződő bajnoki óta nem léphetett pályára klubszinten, egy térdsérülés miatt ráadásul a nyári oroszországi világbajnokságot is kihagyni kényszerült.

 

Honfitársa, Rojo részt vett a számukra a nyolcaddöntőben befejeződött világeseményen, de nem szerepelhetett a csapat felkészülési mérkőzésein a tornán elszenvedett sérülése miatt.

 

Eközben a portugál menedzser arról is beszámolt, hogy Phil Jonesra nem számíthat a vasárnapi, Burnley elleni bajnokin, miután a védőt egy térdin sérülésnek tűnő probléma miatt hétfőn a Tottenham elleni bajnokin idő előtt le kellett cserélnie.

 

 

"Ahogyan azt gondolhatják, Phil Jones sérült" - kezdte Mourinho a Turf Moorra tett látogatásukat megelőzően.

 

"Dalot és Romero ma este az Old Traffordon lépnek pályára egy U23-as meccsen, amely az első pályára lépésük lesz térdműtétjeik után, amire szükségük van egy kicsit, de egyben ez egy nagyon jó hír nekik, mert ezután válogatott szünet következik, amely után már olyan erőnléti állapotban lehetnek, hogy a felnőtt csapatban is számításba vehetjük őket."

 

"Marcos Rojo néhány napja már elkezdte a csapattal való edzéseket. Még nem áll készen, hogy játsszon ezen a meccsen, de már a többiekkel együtt készül."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!