Alexis a legjobb kondiba akar kerülni

Jose Mourinho elárulta, Alexis Sanchez arra szeretné felhasználni az elkövetkezendő időszakot, mely a válogatott kötelezettségek miatt szünetet hoz neki, hogy a lehető legjobb kondícióba kerüljön annak érdekében, hogy a szünet utáni, sűrű programra készen álljon.


A vasárnapi, Burnley elleni bajnoki után két hét szünet jön, ám számos játékos a válogatottakkal szerepel majd. A következő mérkőzésre csak szeptember 15-én kerül sor, amikor a manchesteriek a Watford otthonába látogatnak, ám utána nagy lesz a nyüzsgés, hiszen 21 nap alatt 7 meccs is vár Mourinho csapatára.

 

Pozitív felkészülési szezon után Alexis pályára lépett a Leicester elleni találkozón, majd kihagyta sérülés miatt a Brighton elleni PL-meccset, ám utána, a Tottenham ellen ismét játszott - a második félidőben állt be.

 

A Burnley elleni sajtótájékoztatón a menedzsert arról is kérdezték, szerinte más Alexis-t látunk majd azt követően, hogy kilenc év után a chilei játékosnak olyan nyara volt, mikor a válogatottal nem kellett szerepelnie sehol.

 

"Remélem" - felelte Jose a kérdésre. "Remélem, ezt láthatjuk. Jó felkészülési szezonja volt és a szezont is jól kezdte. Nehéz előszezon volt ez a csapat számára, neki azonban jól sikerült."

 

"Aztán volt egy kis sérülése, ami miatt nem lépett pályára, majd a Spurs elleni meccs előtt egy nappal tért vissza. A Tottenham ellen csereként állt be 0-2-nél, meglátjuk mostantól, mi lesz."

 

 

Alexis ezúttal nem került be a válogatott keretbe, mely barátságos meccset játszik Japán és Dél-Korea ellen. A főnök szerint ez nagyon jó hír a United számára és felvázolta, Sanchez mennyire eltökélt, hogy biztosítsa tökéletes erőnlétét.

 

"Nem fog elmenni a nemzeti csapattal a Japán és Dél-Korea elleni meccsekre, ami jó hír számunkra, hiszen utána a Watford ellen játszunk, majd szinte azonnal jön a Bajnokok Ligája találkozó" - folytatta Mourinho.

 

"Eltökélt, összpontosít, keményen dolgozik. Hiszem, hogy javulni fog. Nem kértem őt, soha nem kértem egyetlen játékost sem, hogy ne menjen a válogatotthoz és soha nem is vettem fel a kapcsolatot a nemzeti csapatokkal, hogy 1-1 játékost mégse hívjanak meg. Ez rá és a szövetségi kapitányra tartozik."

 

"Ugyanakkor sérülésből visszatérve azt érzi, kell neki ez a két hét az erőnléti állapota miatt. Úgy érzi, a Burnley elleni találkozó után kell neki ez a két hét, hogy jó formába hozza magát és az, hogy nem megy Ázsiába, az neki és nekünk is jó."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!