Rashford bocsánatot kért

Marcus Rashford bocsánatot kért a Manchester Unitedtől és a klub szurkolóitól vasárnap este, miután kiállították a Burnley ellen 2-0-ra megnyert, Turf Mooron rendezett bajnokin.


A 20 éves csatár a mérkőzés 71. percben, 10 perccel azután, hogy csereként beállt Alexis Sanchez helyére, jutott a kiállítás sorsára miután agresszív módon fejjel nekiment Phil Bardsley-nak. Az incidenst megelőzte, hogy egy alapvonali szituációnál Bardsley egy becsúszás után, amikor a labda már a játéktéren kívül volt, még utána is rúgott Rashfordnak.

 

Rashford ideges reakciója piros lapot eredményezett Jon Moss játékvezetőtől, míg Bardsley sárga lapos figyelmeztetést kapott a csetepatéban való részvétele miatt.

 

"Elragadtak az érzelmeim, nem szabadott volna így reagálnom. Bocsánatot kérek mindenkitől a klubnál és a szurkolóktól is. #MUFC" - írta később Twitteren Rashford.

 

 

Amikor mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján az esetről kérdezték, José Mourinho így kommentálta:

"Bardsley futballban eltöltött 20 éve és tapasztalata került szembe azzal az ösztönösséggel és naivitással, amit egy olyan, még mindig gyermekkorban lévő játékostól láthattunk, aki mindössze három éve él a profi világban."

 

"Hogy túlzó volt-e az ítélet? Talán kaphattak volna mindketten sárga lapot és mehetett volna minden tovább. De nem tudom megmondani."

 

Amennyiben Rashfordnak azonnali piros lapja okán három mérkőzéses eltiltást kell letöltenie, úgy kénytelen lesz kihagyni a Watford elleni idegenbeli, illetve a Wolves elleni hazai bajnokikat, csakúgy, mint az egyetlen még nem fixált dátumú Derby County elleni Ligakupa összecsapást. Mindazonáltal a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, a svájci Young Boys ellen mindenképpen számíthat majd rá menedzsere.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!