Létfontosságú mesterhármas Rooneytól

Wayne Rooney szerint a sok gyakorlás kifizetõdött a mai napon, mivel három gólt is szerzett.


A United 0-2-rõl fordított és 4-2-re nyert a West Ham otthonában. Rooney három gólt szerzett, a mai második gólja Unitedes pályafutása 100. bajnoki találata volt.

"Azt hiszem, az elsõ gól nagyon fontos volt, nagyon örültem neki és tudtam, megnyerjük a találkozót" - nyilatkozta Rooney.

"Egész héten Greennel együtt dolgoztam büntetõkkel kapcsolatban, így egy kicsit bizonytalan voltam. De megmaradt bennem, mit csináltam a héten, Greeny pedig talán azt hitte, változtatni fogok és szerencsére a rossz irányba küldtem el és gólt szereztem."

 


Rooney 14 perc alatt ért el mesterhármasig, amivel 0-2-rõl fordított a csapat 3-2-re. Szerinte Sir Alex Ferguson két második félidei cseréje nagyon fontos volt a csapat számára. Elõbb Javier Hernandez lépett pályára Patrice Evra helyett, majd Dimitar Berbatov váltotta a december 26-a óta elõször kezdõ Park Ji-sungot.

"Úgy gondolom, nagyon jó cseréink voltak és õk nyerték meg a meccset nekünk. Chicharito hatalmas veszély, majd jött Berbatov -bár nem szerzett gólt, nagyon jól tartotta meg a labdákat és beállása után a széleken több lehetõség alakulhatott ki."

Rooneyhoz hasonlóan csapattársa, Ryan Giggs sem aggósott a félidei 0-2 alkalmával.

Az Upton Parkban játszani nagyon nehéz, de az elsõ félidõbõl is kaptunk bátorítást bár a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni. De tudtuk, ha mi rúgjuk a következõ gólt, megnyerhetjük a mérkõzést és szerencsére így is lett."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!