Korai csapathírek a Wolves meccs előtt

José Mourinho megerősítette, hogy Marcos Rojo és Ander Herrera sem áll még készen arra, hogy visszatérjen a Manchester United keretébe a szombati, Wolves elleni mérkőzésre.


Az argentin válogatott Rojo a nyári világbajnokságon elszenvedett térdsérülése óta ebben a szezonban még nem állhatott a felnőtt csapat rendelkezésére, bár 55 percet már a pályán töltött az U23-as csapatban egy héttel ezelőtt. Eközben Herrera a Vörös Ördögök legutóbbi két tétmérkőzését volt kénytelen kihagyni egy edzésen összeszedett probléma miatt.

 

Nem számíthat José Mourinho a Marcus Rashford-Nemanja Matic duóra sem, akik eltiltásukat töltik. Matic a múlt heti, Watford elleni mérkőzésen összeszedett két sárga lapja utáni kiállítása miatt egy mérkőzést lesz kénytelen kihagyni, míg Rashford a Wolves után a Derby County elleni Ligakupa meccset is csak a lelátóról nézheti.

 

Amikor a portugál menedzsert arról kérdezte a MUTV, hogy miként néz majd ki meccsnapi kerete a Wolves ellen, így válaszolt:

"Vannak kisebb problémák, de semmi fontos. Jelen pillanatban Marcos Rojo nem edz együtt a csapattal, Herrera azonban már a rehabilitációja utolsó fázisában jár. Ettől [és az eltiltott játékosoktól] eltekintve mindenki készen áll."

 

 

Mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Mourinho hozzátette, Phil Jones most már "rendben" van, azt követően, hogy a múlt hónapban a Tottenham elleni bajnokin megsérült.

 

Védőtársa, a Young Boys ellen igencsak megnyerő bemutatkozást produkáló Diogo Dalot a Wolves ellen nem fog játszani - ezzel biztosítva, hogy jövő kedden "teljesen friss" legyen a Derby elleni Ligakupa meccsre.

 

A Unitednek csak néhány napja állt rendelkezésre, hogy felkészüljenek a szombati meccsre, azt követően, hogy szerdán este még Bernben győzték le 3-0-ra a Young Boyst a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitófordulójában.

 

"Elég kemény, hogy csak két napunk van a két mérkőzés között" - tette hozzá Mourinho, amikor a csapat előtt álló sűrű időszakra való felkészülésről kérdezték.

 

"Ha van három napod, akkor sokkal könnyebb, mert abból egy napot lehet csak a taktikával foglalkozni."

 

"Két nap esetében sokkal, de sokkal nehezebb, mert minden az előző mérkőzésről való rehabilitációról, majd a következőre való felkészülésről szól. De a csapat megtalálta a stabilitást és a magabiztosságot, amelyek nagyon fontos dolgok. Három idegenbeli győzelem után térhetünk haza és szerintem nagyon pozitív lesz a minket körülvevő hangulat. Tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz, de magabiztosak vagyunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 6. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!