Idén jobb csapat leszünk Mourinho szerint

Jose Mourinho meg van győződve arról, hogy a Manchester United a 2018/19-es szezon előrehaladtával idén jobb csapat lesz, mint a tavalyi szezonban volt, hiszen biztatónak találja játékosai fejlődését.


A Vörösöknek a Brighton és a Tottenham elleni vereségek után egy meglehetősen csalódáskeltő mélypontról sikerült magukat visszaverekedniük, s jelenleg három zsinórban szerzett győzelemmel várják a Wolverhampton csapatát. A játékosok önbizalma töretlenül ível felfelé hetek óta, így optimistán léphetnek pályára délután az Old Traffordon.

 

Azzal együtt, hogy Mourinho továbbra is hangsúlyozza a Premier League-ben való érvényesülés nehézségét, lévén, számos csapat harcol a legjobb helyekért, úgy érzi, csapata rendületlenül fejlődik és jó állapotban van.

 

A menedzser ráadásul azt is megerősítette, hogy Alexis Sanchez visszatér a kezdő 11-be a tavalyi szezon Championship bajnoka ellen.

 

Mourinho óvatosságra int mindenkit

 

„Igen, optimista vagyok, de ahhoz is tartom magam még mindig, hogy ez egy nehéz szezon lesz. Mindenki láthatja a klubok minőségét, a Liverpool csapatát, a City csapatát, a Chelsea csapatát, a Tottenham csapatát és az Arsenal is fejlődik.”

 

„Nehéz lesz, és nem mondom, hogy több pontot fogunk szerezni, mint tavaly, mert a tavalyi szezonban egy igencsak elfogadható mennyiségű pontot gyűjtöttünk. Azt viszont állítom, hogy egy jobb csapat leszünk.”

 

„Jobban fogunk játszani, mint tavaly, és ez az, ami a célunk kell legyen, de még egyszer: ez egy kemény szezon lesz. Nem csak számunkra, másoknak is, mert a többiek is ugyanazt elmondhatják, amit én most: ’a Manchester United egy jó csapat, jó társaság; a City egy jó csapat, jó társaság.’”

 

„Mindenki hasonló cipőben jár. Ha akad bárki, aki úgy gondolja, könnyű lesz, az bizonyára téved, de ilyen álláspont azért talán nem akad. Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy végig óriási lesz a küzdelem.”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!