Csapathírek a West Ham meccs előtt

José Mourinho egy gyakorlatilag teljes kerettel készülhet arra, hogy minden sorozatot figyelembe véve negyedik idegenbeli mérkőzését is megnyerje szombaton a Manchester Uniteddel.


A Vörös Ördögöknek Londonban lesz jelenésük holnap ebédidőben a West Ham United vendégeként, azt követően, hogy idegenben sorozatban győzelmet arattak a Burnley és a Watford elleni bajnokikon, illetve a Young Boys ellen a Bajnokok Ligájában is, bár ezek közé egy Wolves és egy Derby County elleni hazai döntetlen is becsúszott - utóbbi büntetők után kiesést jelentett a Ligakupából.

 

Most, hogy 24 játékosa áll rendelkezésre, Mourinhonak olyan csapatot kell összeállítania, amely feltudja venni a kesztyűt a javuló tendenciát mutató Kalapácsosokkal, akik azután, hogy az addig 100 százalékos Chelsea ellen döntetlent értek el, a hét közben 8-0-s csapást mértek a negyedosztályú Macclesfield Townra a Ligakupában.

 

"Csak Marcos Rojo az, akire továbbra sem számíthatok sérülés miatt. És persze egy mérkőzés erejéig az eltiltott Sergio Romerora sem" - kezdte a portugál menedzser pénteken az MUTV-nek adott nyilatkozatában.

 

"Őket leszámítva a 26 tagú keretünk minden tagja rendelkezésemre áll."

 

 

Romero kedden este, a Derby ellen jutott a kiállítás sorsára, miután kézzel ért a labdába a tizenhatoson kívül. Helyére Juan Matat beáldozva Lee Grant állt be, aki Romero eltiltása értelmében a kispadra is leülhet majd a Premier League-ben.

 

Rojo eddig ebben a szezonban még egy mérkőzésen se léphetett pályára a felnőtt csapatban, az oroszországi világbajnokság óta mindössze egy 55 percig tartó meccse jött össze az U23-as együttesben.

 

Hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a menedzser megerősítette legalább egy játékos pályára lépését szombaton - aki nem más, mint Paul Pogba.

 

"Senki nem edzett jobban kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken, mint Paul - egyikük se" - tette hozzá.

 

"A csapatnak jó játékosokra van szüksége; ő pedig jó játékos. A csapatnak olyanokra van szüksége, akik rendelkeznek személyiséggel - ő ilyen, ezért pedig játszani fog holnap."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham United - Manchester United

Premier League 7. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!