A United eladja csatárát 22 millió fontért?

Egyes jelentések szerint Sir Alex Ferguson kész megválni Dimitar Berbatovtól, amennyiben megfelelõ ajánlatot kapnak érte. Állítólag a Bayern München kész 25 millió eurót adni a bolgárért.


Dimitar Berbatov egyértelmûen nem boldog, amiért az utóbbi hetekben a padra került, ezért a bajor óriás klub kész lépéseket tenni a nyári átigazolás során annak érdekében, hogy magukhoz csábítsák a termékeny támadót.

Néhány hete arról szóltak a hírek, hogy a támadó mindenképp hosszabbítana a VÖrös Ördögökkel, ugyanis szerzõdése 2012-ben lejár. Arról szóltak a hírek, a Premier League góllövõlistájának vezetõjének a Manchester kész 100000 fontos heti fizetés mellett három éves hosszabbítást ajánlani. 

 


Azonban a világ nagyot fordult azóta, ugyanis Sir Alex Ferguson az addig remekül teljesítõ, rengeteg gólt szerzõ támadót kitette a kispadra, helyette pedig Javier Hernandez kapott lehetõséget.

Legújabb hírek szerint a Bayern München a Seria A felé kacsintgató Mario Gomez helyére szeretné megszerezni a bolgár zsenit, akiért készek 25 millió eurót is fizetni.

Korábban játszott már Berbatov Németországban, a Bayer Leverkusen csapatát erõsítette és 91 gólt szerzett a Bundesligában, mielõtt a Tottenham csapatához került 2006-ban.

A United színeiben eddig 121 találkozón 47 gólig jutott.


football-talk.co.uk
 


football-talk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!