Csapathírek a Valencia meccs előtt

A Manchester United menedzsere, José Mourinho a MUTV-nek számolt be a csapatával kapcsolatos hírekről a Valencia elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést megelőzően.


A portugál szakember négy játékosát is nélkülözni lesz kénytelen az Old Traffordon rendezendő villanyfényes összecsapáson, ahol a házigazda célja nem lehet más, mint hogy építsenek a Young Boys ellen aratott 3-0-s győzelmükre.

 

Ashley Young megsérült a hétvégi West Ham United elleni bajnokin, míg Marcos Rojo, Ander Herrera és Jesse Lingard szintén nem bevethetőek.

 

Young hiányzása megnyithatja az utat Antonio Valencia vagy Diogo Dalot előtt a védelem jobboldalán. 

 

Alexis Sanchez nem játszott és a cserék között sem volt ott a London Stadiumban, hétfőn azonban a sajtónyilvános edzésen részt vett, így ő is bevethető lehet.

 

 

"Marcos Rojot leszámítva Ander Herrera, Ashley Young és Jesse Lingard játékára sem számíthatok" - kezdte José a MUTV-nek.

 

"Jobban szeretem, ha az ilyen ügyekről az orvosi stábunk nyilatkozik, de jelenleg nincsenek megfelelő állapotban a játékhoz."

 

"Az a hét, amikor a Bajnokok Ligájában játszunk, mindig jó. Még akkor is, ha egy nehéz mérkőzésre van kilátás egy nehéz ellenfél ellen."

 

"Ez egy nagyon fontos hét. Mindenki játszani akar a Bajnokok Ligájában, viszont erre nem mindenkinek lesz lehetősége. Mi viszont itt vagyunk és lehetőségünk lesz egy nagy mérkőzésen megmérettetni magunkat. Nagy meccs, nagyon fontos hét."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!