Valencia a Valenciaról

A Manchester United csapatkapitánya, Antonio Valencia nehéz összecsapásra számít a Valencia ellen, a spanyol csapat felemás szezonrajtja ellenére.


A Vörös Ördögök ma este abban a reményben fogadják az Old Traffordon a Denevéreseket, hogy a Young Boys elleni 3-0-s siker után újabb győzelemmel lépdelhetnek tovább a kieséses szakaszba való továbbjutás felé a Bajnokok Ligája H-csoportjában.

 

A La Liga előző szezonjában 4. helyen végző Valencia első hét mérkőzéséből csak egyet nyert meg idén, két héttel ezelőtt pedig 2-0-s vereséget szenvedtek a csoportkör nyitófordulójában hazai környezetben a Juventustól.

 

Mindazonáltal Antonio a United Reviewnak elmondta, ma esti ellenfelük minden képességgel rendelkezik ahhoz, hogy megnehezítsék a dolgukat a szezon első Álmok Színházában rendezett európai kupamérkőzésén.

 

"Nagyon jól ismerem a spanyol bajnokságot, folyamatosan követem, éppen ezért biztos vagyok benne, hogy kemény mérkőzésre van kilátás" - kezdte a csapat kapitánya.

 

"Nagyszerű menedzserük és remek játékoskeretük van, de mi ennek ellenére abban reménykedünk, hogy képesek leszünk a legjobb teljesítményünket nyújtani."

 

 

Mindkét nagy európai kupasorozatot - a Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát is - spanyol csapat, a Real Madrid és az Atletico Madrid hódította el az előző idényben, míg a Manchester Unitedet pedig a Sevilla ütötte ki a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között.

 

Antonio azonban úgy érzi, a Unitednek továbbra is arra kell koncentrálnia, hogy a legnagyobb szezonbeli céljukat elérjék - amely nem más, mint hogy ismét felülhessenek Európa trónjára.

 

"Nos, a két európai kupasorozat legutóbbi kiírását is spanyol csapatok nyerték meg, de nekünk a célunkra kell koncentrálnunk, amely nem más, mint a Bajnokok Ligája megnyerése" - tette hozzá.

 

"Nem ok nélkül hódította el már ez a klub három alkalommal is a sorozat trófeáját, és játszott számtalanszor döntőt. Ezen alkalmakkor megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek és remélhetőleg idén is sikerül egy jó kupaszereplést letennünk az asztalra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!