Fellaini, a harcos

Marouane Fellaini sokoldalúságát, hozzáállását és egyéniségét dicsérte a Manchester United menedzsere, José Mourinho, miután a belga középpályás továbbra is hatékony a pálya mindkét végén.


Fellaini új szerződést írt alá a nyáron és az utóbbi időben számos különböző szerepkörben kellett bizonyítania, legutóbbi Old Traffordon való pályára lépése alkalmával pedig a késői fejes góljával egyenlített 2-2-re a csapat a Derby County ellen végül tizenegyespárbajban elveszített Ligakupa találkozón.

 

A 30 éves játékos parádés védésre késztette Lukasz Fabianskit is a múlt hétvégén a West Ham elleni mérkőzésen.

 

Még a Kalapácsosok elleni meccs előtt a MUTV-nek nyilatkozva José Mourinho kifejezte, mennyire elégedett Fellaini egyenletes teljesítményével és profizmusával.

 

"Nagyon elégedett vagyok vele" - kezdte.

 

 

"Ő egyike azon játékosoknak, akik fejlődni tudtak az előző szezonhoz képest."

 

"Különböző pozíciókban is jól játszik. Érezhető az eltökéltsége, a szíve és hogy boldog a klubnál, ahol maradni és játszani akart. Egyértelműen magán hordozza azt a nagyon fontos jellemzőt, miszerint a csapat fontosabb, mint az egyén és hajlandó feláldozni magát a csapat érdekében."

 

"Bizonyos mérkőzéseken védekezőbb felfogásban játszik, majd más alkalmakkor pedig szinte csatárként, mint a legutóbbi Old Traffordon játszott meccsén, ahol gólt kellett szereznünk és emberhátrányban voltunk. Nagyon boldoggá tesz Marouane stabilitása és a teljesítményei."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!