Gendersemleges mellékhelyiség az Old Traffordon?

A klub a nemsemleges mellékhelyiségek létrehozását fontolgatja annak érdekében, hogy az Old Trafford inkluzív, és mindenki számára otthonos legyen.


Az elképzelés támogatói szerint az ötlet megvalósítása sokak számára praktikus lehet. A nemsemleges mellékhelyiségeket a mozgáskorlátozottak és a gyerekkel  meccsre járó szülők is az előnyükre fordíthatnák, a kritikusok szerint ez viszont növelné annak a lehetőségét, hogy a nőket több atrocitás érje.

 

Tavaly novemberben a Swansea City meccseire jegyet vásárló szurkolóknak lehetőségük volt feltüntetni a jegyükön azt, hogy gendersemlegesek-e, vagy sem.

 

 

A United megvizsgálja, hogy érdemes-e az ötletet a valóságban is megvalósítani, ha pedig úgy döntenek, hogy igen, akkor a Manchester United lenne az első, első osztályban szereplő klub, amely egy ilyen létesítménnyel rendelkezne.

 

A klub azt is tervezi, hogy az Old Traffordot egy "acélgyűrűvel" veszik körül, ami arra szolgál majd, hogy megvédje a szurkolókat a terrortámadásoktól.

 

 

A terrorelhárító elemeket arra tervezték, hogy megállítsa a fegyverként használt járművek tömegbe hajtását, és ha minden jól megy, már 2019 előtt a helyükön lesznek.


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!