Csapathírek a Newcastle meccs előtt

José Mourinho a MUTV-nek adott interjújában elárulta, nem kell újabb játékosokat nélkülöznie sérülések miatt a Newcastle elleni meccsre, míg Ashley Young visszatérhet.


Young kisebb probléma miatt kihagyni kényszerült a keddi, gól nélküli Valencia elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést, szombaton azonban ismét bevethető lehet az Old Traffordon.

 

Marcos Rojo, Ander Herrera és Jesse Lingard játékát is sérülés hátráltatta az utóbbi időben. Amikor a MUTV riportere, Mark Sullivan arról érdeklődött, hogy a négy keddi hiányzóból valaki visszatérhet-e a Szarkák ellen, a menedzser így válaszolt:

"Nem, teljesen ugyanaz a keret áll rendelkezésemre. Nincsenek új sérültjeink, akik pedig eddig hiányoztak, azokra továbbra sem számíthatok. Annak megvan a lehetősége, hogy Ashley Young visszatérjen a keretbe, de Ashley amúgy is csak nagyon kis problémával küzdött."

 

 

Hétközi európai kupakötelezettségeik okán kevés idő állt a Vörös Ördögök rendelkezésére a hétvégi megmérettetésükre való felkészülésre, de José Mourinho úgy érzi, legénységének elég volt ez a pár nap, hogy harcra készen fogadják Rafa Benitezéket.

 

"Volt egy kis pihenőidő azon játékosok számára, akik játszottak a Valencia ellen, míg a többiek pedig jó munkát végeztek, mert természetesen tökéletes erőnléti állapotban vannak" - tette hozzá.

 

"Ma [péntek], a harmadik nap a Valencia meccs óta hogy először együtt készül az összes játékos, három nap a mérkőzések között pedig több, mint elég kell, hogy legyen nekik, hogy meccsre kész állapotban legyenek a hétvégére."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 8. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!