Skriniart nem zavarják a pletykák

Az Inter védője tisztában van a pletykákkal, de nem engedi, hogy befolyásolják a teljesítményét.


Mindenki tudja, hogy José Mourinho legalább egy középhátvédet akart venni a nyáron, ezért Milan Skriniar neve már akkor is többször felbukkant, főleg azután, hogy az Inter elutasított egy 65 millió eurós ajánlatot a játékosért.

 

Az átigazolási szezon vége felé közeledve úgy nézett ki, hogy vagy Toby Alderweireld, vagy Harry Maguire lesz a befutó, de végül egyiküket sem sikerült leigazolni.

 

Bár a United nyert a Newcastle ellen, a meccs első 10 percében két gólt is kaptak, a csapat általános formája pedig továbbra is ingadozó, nem csoda, hogy a szlovák válogatott játékos újra szóba került.

 

 

Skriniar jelenleg a szlovák válogatottal edz, a Sport.sk pedig élt a lehetőséggel és a Uniteddel kapcsolatos pletykákról is megkérdezte az Inter középhátvédjét.

 

"Tudok a pletykákról, de nem tudom, hogy van-e bennük igazság. A magam részéről csak annyit tudok mondani, hogy az átigazolási piac nem rég zárt, ezért nehéz konkrét információval szolgálnom. A nyáron is lehetett erről pletykákat hallani, de nem történt semmi, nem fogom hagyni, hogy ez elvonja a figyelmemet."

 

A 23 éves védő tavaly igazolt az Interbe a Sampdoriától, azóta pedig Luciano Spalletti alapemberként számít rá a csapatában, és csak két mérkőzést hagyott ki ebben a szezonban, az egyiket azért, hogy kipihenten tudjon pályára lépni a Bajnokok Ligájában.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!