Jose értékelése

Jose Mourinho természetesen csalódott volt az eredmény miatt, de úgy érezte, csapata volt a jobb fél és büszke volt játékosaira a Stamford Bridge-en elért 2-2 után.


A Sky Sports-nak, az MUTV-nek nyilatkozva, valamint a találkozót követő sajtótájékoztatón beszélve számos témában elmondta véleményét, köztük a Vörös Ördögök teljesítményéről, a hat percnyi ráadásról, valamint a meccs végén történt szerencsétlen esetről.

 

MI VOLTUNK A JOBBAK
"Elmondhatom, hogy a 97 percnyi mérkőzés annyira jó volt, hogy erre kell figyelni. Mi voltunk a jobb csapat. Ha a meccs előtt azt mondod, egy pontot kapsz a Stamford Bridge-en, az mindig jó eredmény, hiszen nagyon nehéz nyerni itt ellenük. De a meccs után, ahogyan alakultak a dolgok, úgy borzalmas eredmény nekünk és fenomenális eredmény a Chelsea számára. Más volt ez, mint a Newcastle ellen, mert ott az első játékrészben nem voltunk jók. Most az első félidőben is ott voltunk. Sokat volt nálunk a labda a támadó harmadban, de nem játszottunk kellő agresszivitással, hogy a megnyílt területeket megtámadjuk a labdával. De ott voltunk, játékban voltunk. Hazard teljes kontroll alatt állt, Jorginhót pedig soha nem láttam ilyen gyengén teljesíteni, szóval teljesen kézben tartottuk a mérkőzést. Egy pontrúgás után kaptunk gólt, de meccsben voltunk, így az első és a második félidők közötti különbség nem volt olyan drasztikus, mint a Newcastle ellen. De talán 2-1 után megint kiváló helyzetben voltunk a harmadik gól megszerzéséhez. Mi voltunk a jobbak, nyugodtak voltunk, teljesen kézben volt a meccs és remélem, hogy az összes játékvezető azt fogja tenni, mint Mike Dean, vagyis hat perc ráadást adnak. Hiszen mikor vereségre állok, soha nem kapok 6 vagy 7 percet."

 

MINDENKIVEL ELÉGEDETT VAGYOK AZ EREDMÉNY ELLENÉRE
"Jól játszott a csapat. Jól játszottunk csapatként. Ha egyéneket nézzük, a játékosok a második félidőben emeltek a szinten, különösen a támadók, akik más dimenzióba emelték a játékot. De a védekező játékosok is jók voltak és megint csak elmondom, egy nagyon jó csapat ellen, mely tele van remek játékosokkal. Nagyon-nagyon elégedett vagyok a csapatban szereplőkkel és azzal a munkával, amit az utóbbi napokban elvégeztünk. Mindennel elégedett vagyok, kivéve az eredménnyel, ami borzalmas számunkra."

 

AMIBŐL A RÁADÁS PERCEI JÖTTEK
"A cserékből jön, amiket a csapatok húznak meg - három ott, három itt. Mi két cserét egyszerre akartunk, de Rashford sérült volt, így nem tudtuk megtenni ezt. De én nem láttam azt, amit a legtöbb kapus a Premier League-ben megtesz, hogy a végletekig húzzák az időt, szinte sárga lapig. David soha nem tesz ilyet. Mindig próbáltunk játszani, még amikor mi vezettünk 2-1-re, akkor is. A ráadásban is játszani akartunk, megpróbálni lezárni a meccset, nem volt negatív játékunk. De ilyen a foci."

 

 

AZ ELSŐ GÓL KIÉRTÉKELÉSE
"Nem láttam, mert messze voltam, de elmondhatom, hogy vegyesen védekeztünk - voltak, akik zónáztak és voltak, akik embert fogtak. Minden játékos tudja, melyik játékos az ő embere, melyik területet kell levédekeznie akkor, ha zónázva védekezik."

 

ELFOGADTAM AZ BOCSÁNATKÉRÉST
"Van egy bizonyos szintű műveltségem társadalmi és sport témában is. Amit ma tettem, azt majd egyszer megteszem Madridban, Portóban, Milánóban is és próbálok mindig ugyanúgy viselkedni, mint most. Semmit nem bánok meg. Ami történt, az Sarri asszisztensével történt és Sarri volt az első, aki odajött és elmondta, hogy belső körben megoldja a problémát vele, majd az asszisztens is bejött Sarri irodájába és elnézést kért. Én rögtön azt mondtam, hogy ha tényleg azt érzi, hogy így akar bocsánatot kérni, én elfogadom azt és elfelejtem a dolgot, hisz én magam is sok hibát vétettem pályafutásom során, úgyhogy egy miatt nem fogom megölni őt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!