Friss hírek a Juve meccs előtt

Jose Mourinho friss hírekkel szolgált a Juventus elleni BL-meccset megelőzően és elárulta, azokra a játékosokra számíthat, akik ma edzettek.


A menedzser kijelentette, Alexis Sanchez - aki a Chelsea ellen a kispadról állt be - nem lép majd pályára, hiszen kihagyta az Aon Training Complex-ben, a média nyilvánossága előtt tartott tréninget. Antonio Valencia a közelmúltban olyan műtéten esett át, mely erőnléti állapotára is kihatással volt, ám ismét opció lehet a védelemben.

 

"Azok a játékosok bevethetők, akiket láttak" - mondta Mourinho mai sajtótájékoztatóján. "Nincs semmi rejtegetni valónk, Alexis nem játszik majd."

 

Amikor arról kérdezték a menedzsert, miért maradt ki Valencia az utóbbi néhány keretből, a menedzser elmondta: "Ennek az az oka, hogy tíz napot nem edzett egy probléma miatt. Nem volt sérült, hanem egy komplikált szájműtéten esett át."

 

 

"Tíz nap edzés nélkül azt jelentette, hogy kellett neki egy kis idő a felépülésre."

 

Diogo Dalot, Phil Jones, Marouane Fellaini, Jesse Lingard és Scott McTominay nem edzett ma és így minden bizonnyal hiányozni fog mindegyikük a Serie A bajnoka elleni találkozón. Viszont ott volt az edzésen az U23-as csapatból Tom Sang, Zak Dearnley és Tahith Chong.

 

"A United formája megmutatkozott az utóbbi két mérkőzésen" - folytatta a menedzser. "Az utóbbi két meccsen megmutattuk, hogyan akarunk játszani, miként tudunk játszani. Megpróbáljuk ezt tenni megint."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!