Támogatja a vezetőség Mourinhot az átigazolási piacon

Megbeszéléseket folytat a Manchester United vezetősége José Mourinhoval a klub téli és nyári átigazolási célpontjai kapcsán, és késznek tűnnek támogatni menedzserüket, értesült a Sky Sports News.


Mourinho továbbra is első számú céljaként tekint egy középső védő szerződtetésére, miután a nyáron minden erre irányuló kérése kudarcba fulladt, a klub pedig lépéseket fog tenni ennek érdekében, amennyiben a megfelelő játékos elérhetővé válik a következő két átigazolási periódus bármelyikében.

 

A nyár folyamán a Tottenhames Toby Alderweireld és a Leicester City-s Harry Maguire valamelyikének megszerzését tűzte zászlajára a portugál menedzser, a vezetőség mindezt azonban nem támogatta, azóta pedig Maguire új hosszútávú szerződést írt alá a Rókákkal, míg a belga bekk még 2020-ig érvényes megállapodással rendelkezik Londonban.

 

Bár a Premier League idei szezonjának kezdete óta folyamatos találgatások zajlanak Mourinho sorsa kapcsán, az utóbbi időszak megbeszélései alapján a Unitednél továbbra is az 55 éves szakemberrel tervezik a jövőt.

 

A legnagyobb médiafigyelem akkor irányult rá és a vezetőséggel való viszonyára, amikor előbb nyíltan beszélt arról, hogy nyári célpontjai nem érkeztek meg a csapathoz, majd azt állította, hogy "üldöztetés" folyik ellene.

 

 

A Vörös Ördögök vezetősége kénytelen volt cáfolni azokat az értesüléseket, miszerint az október 6-i, végül 3-2-re megnyert Newcastle elleni bajnoki végkimenetelétől függetlenül menesztenék, formájuk pedig azóta javulást mutat hazai színtéren, miután döntetlent értek el idegenben a Chelsea ellen, majd legutóbb legyőzték az Evertont az Old Traffordon.

 

Ettől függetlenül továbbra is övék az ötödik legrosszabb védelmi mutató a Premier League-ben, 10 mérkőzésen 17 gólt kapva, amelyek közül ráadásul nyolcat az Old Traffordon szedtek be.

 

Első két manchesteri szezonja során Mourinho legénysége 28, illetve 29 gólt kapott a bajnokságban, de ha továbbra is ilyen ütemben kellene De Gea-nak maga mögé nyúlnia, akkor több mint 65 kapott góllal állnának a szezon végi elszámoláskor.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!