Kölcsönlesen: Welbeck vár

Nézzük meg, mit mutattak a United kölcsönjátékosai a hétvége során!


Steve Bruce elismerte, nem hiszi, hogy képes lesz Danny Welbecket megtartani a szezont követõen, bármennyire is szeretne állandó szerzõdést felkínálni a játékosnak.

A legújabb angol válogatott játékos folyamatosan az elsõ csapat tagja volt a Stadium of Lightban, ám Sir Alex Ferguson kijelentette, a 20 éves támadónak a következõ szezonban helye van a Manchester Unitedben.

A lapok hasábjain az a lehetõség is felbukkant már, hogy egy újabb évet szerepelhetne Welbeck kölcsönben a Sunderlandnél, amit a korábbi Vörös Ördög Bruce is megvizsgálna, mint lehetséges lépést.

"Szeretném leigazolni" - nyilatkozta Bruce. "Ám nem hiszem, hogy egy ilyen tehetséget lehetséges lenne megszerezni. Nem sûrûn fordul elõ, hogy a Manchester United elengedjen egy fiatal és fényes jövõ elõtt álló játékost."

 


"Nyáron átbeszéljük ezt, de ha most fogadnom kellene, azt mondom Sir Alex nem engedi el. Talán sikerülhet egy újabb évre kölcsön venni."

Welbeck mindeközben sajnos részese volt a Fekete Macskák csúfos, 5-0 arányú vereségének, melyet a Manchester City otthonában szenvedtek el.

Tom Cleverley a Tottenham elleni gól nélküli döntetlen alkalmával szerepelt a Wiganben, amely a találkozó végén Conor Sammon révén a vezetést is megszerezhette volna, ha a Spurs kapusa, Gomes nem védett volna a hatalmas helyzetet.

Mame Biram Diouf a cserepadon ült végig a Blackburnnél. A Rovers tíz emberrel is küzdött az Arsenal otthonában és végül sikerült is egy pontot megszerezniük a 0-0-ás eredménnyel.

A másodosztályban Corry Evans 90 percet a Hull csapatában volt, ám nem tudott segíteni és végül 1-0 arányú vereséget szenvedtek a Millwalltól. Danny Drinkwater a félidõben állt be a Watford együttesébe, ám 2-0-ás vereséget könyvelhettek el a hétvégén a Coventry Citytõl.

Ritchie De Laet szintén 2-0-ás vereségbe szaladt bele a Portsmouth csapatával, ráadásul sárga lapot is kapott a fiatal védõ a Reading elleni találkozón.

A United fiataljai közül a legjobb teljesítménnyel minden bizonnyal Nicky Ajosé rukkolt elõ, aki fõszerepet vállalt a Bury Oxford elleni 3-0-ás gyõzelmébõl. Már az 57. másodpercben vezetést szerzett csapatának, majd Ryan Lowenak adott egy remek passzt, a második gól elõtt. Majd megszerezte csapata harmadik gólját is a 19 éves támadó, ami a szezonban már a kilencedik gólja volt.

Joe Dudgeon sérülésébõl épült fel, szerepelt a United tartalékai között annak ellenére, hogy még mindig a Carlisle csapatának van elvileg kölcsön adva.

Áttekintve Olaszországba, Federico Macheda nem szerepelt a Sampdoriában most sem, csapata gól nélküli döntetlent játszott a Chievoval.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!