Csapathírek a Juventus meccs előtt

José Mourinho megerősítette, hogy Romelu Lukaku sérülés miatt kihagyni kényszerül csapata torinói vendégszereplését, és nagy a valószínűsége, hogy a hétvégi városi derbin se számíthat rá.


Miután a csapat repülőgépe megérkezett Olaszországba, Mourinho részt vett a szerda esti, Juventus elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatón, ahol először Lukaku állapotáról kérdezték.

 

"Sérült. Holnap egészen biztosan nem lesz bevethető, a vasárnapot illetően pedig még nem tudjuk" - kezdte.

 

Lukaku már a múlt szombati, Bournemouth elleni idegenbeli bajnokira se utazott el Dél-Angliába, Mourinho pedig az akkori győztes mérkőzés után elárulta, a belga támadó olyan izomsérüléssel bajlódik, amelyre nagyon oda kell figyelniük.

 

"Holnapig, vagy akár hétfőig is ki kell várnunk" - mondta el akkor a portugál menedzser.

 

"Szüksége van erre a néhány napra. Valami az edzésen történt vele. Nem tudjuk, izom vagy ín... egy kicsit még ki kell várnunk."

 

Lukaku legutóbb október 28-án, egykori csapata, az Everton ellen 2-1-re megnyert bajnokin lépett pályára csereként, de előtte augusztus és október között sorozatban 12 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja.

 

 

Mourinho keretének többi tagját tekintve sokkal jobb hírek állnak rendelkezésre, ugyanis már Antonio Valencia és Marouane Fellaini is együtt edzhetett a felnőtt csapattal, mielőtt a klub népes delegációja célba vette volna Piemont régió fővárosát.

 

A csapatkapitányi tisztséget betöltő Valencia már egy hónapja harcképtelen volt, míg Fellaini legutóbb a Newcastle ellen 3-2-re megnyert bajnokin szerepelt, amely még az előző válogatott szünet előtti fordulóban került megrendezésre.

 

Lukakun kívül csak Diogo Dalot volt kénytelen kihagyni a Vörös Ördögök kedd délelőtti edzését az Aon Training Complexben, így el sem utazott társaival Torinóba.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!