Mourinho reakciója a Juventus legyőzésére

José Mourinho "büszkének" nevezte magát csapata, a Manchester United kapcsán, miután egy szenzációs fordítást bemutatva legyőzték az így szezonbeli első vereségét elszenvedő Juventust.


A csapat első perctől ott volt fejben is a pályán

"Nagyon jó, magas színvonalú mérkőzés volt. Nem számít a végjáték. Top szintű meccs volt. Szerintem mi is a legmagasabb szinten tudtunk teljesíteni. A góljuk után volt öt percünk, hogy újra felébredjünk, de a csapat az első perctől az utolsóig ott volt fejben is a pályán.

 

Tisztelem a Juventust

"Az igazán szép, olaszos stílusban a közönség 90 percen keresztül inzultált engem. Én nem tettem így. Én csak egy kis dolgot tettem. Tudom, hogy Inter szurkolók millióit most nagyon boldoggá tettem ezzel. De tisztelem a Juventust, a játékosaikat, a menedzserüket, a minőséget, amit képviselnek és mindent. Én pedig nagyon, de nagyon büszke vagyok a fiaimra, mert remek volt a teljesítményük."

 

 

Felnőttünk a szintjükhöz

"Néhány játékosunk a hazai mérkőzés után adott interjúban elmondta, alárendeltnek érezte magát, ezt pedig én is éreztem. Ennek kiküszöbölésén dolgoztam, mert nem volt szabad alárendelt szerepet felvennünk ezen a meccsen. Természetesen más potenciállal rendelkeznek, mint mi, mindenki tudja, hogy mik az ő ambícióik és mik a mieink. Nagyon kényelmes helyzetben voltak. Mi pedig olyan szituációban találtuk magunkat, hogy az utolsó mérkőzés utolsó percéig mennünk kell előre, ez pedig egészen más hozzáállást eredményezett. De a fiúk igazán jól kezdték a meccset, megfelelően irányításuk alatt tartva az eseményeket. Volt egy nagy lehetőségük az első félidőben, de ezt leszámítva irányítottuk a történéseket."

 

Semmit se tehettünk Ronaldo góljánál

"Természetesen tudtuk, hogy erősek és hogy fenomenális játékosokkal rendelkeznek. Persze azzal is tisztában voltunk, hogy Cristiano képes lehet ilyen gólt rúgni, az a játékos, akitől pedig azt a gyönyörű passzt kapta, egy középhátvéd volt. Hihetetlenül magas minőségű passz volt ez egy középhátvédtől, amely megmutatja, hogy minden egyes csapatrészben klasszisokkal rendelkeznek, emellett pedig a bivalyerős kispadjukról olyan cseréket hajthattak végre, amelyről sok edző álmodozik."

 

 

Sok dolgunk van még

"Ez egy nagy győzelem számunkra, és nem csak amiatt, mert pontokra van szükségünk, hanem mert egy olyan lenyűgöző mérleggel rendelkező fantasztikus csapat ellen tudtuk elérni, mint a Juventus. Most vár ránk egy hazai pályán megvívandó döntő. Azt gondoltuk, hogy két finálé vár majd ránk, most úgy tűnik, hogy ebből egy lesz. Ha pedig megtudjuk ezt nyerni a Young Boys ellen, és stimmel a matek a fejemben ebben a pillanatban, akkor azzal a győzelemmel továbbjuthatunk. Úgyhogy szerintem most az Old Trafford közönségére bízzuk magunkat. Remélem sikerül időben megérkeznünk a meccsre. Remélem nem késünk el. Itt lenyűgöző kíséretet kaptunk, lenyűgözőt. Köszönjük az olasz rendőrségnek. Reméljük, hogy időben tudunk érkezni, megszerezzük a három pontot a Young Boys ellen és továbbjutunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!