Csapathírek a városi derbi előtt

A Manchester United menedzsere friss hírekkel szolgált csapatát illetően a manchesteri rangadót megelőzően.


A Juventus elleni, fizikailag is megterhelő hétközi összecsapás ellenére nem kell újabb sérülteket nélkülözniük a Vörös Ördögöknek, és arra is esély mutatkozik, hogy Romelu Lukaku visszatérhet az utóbbi hetekben őt hátráltató problémájából.

 

A belga támadó nem utazott el a csapattal Torinóba, de van rá remény, hogy az Etihad Stadiumba, a válogatott szünet előtti utolsó mérkőzésre a csapattal tarthat.

 

"Nincsenek új sérültjeink" - kezdte Mourinho a MUTV-nek.

 

"Úgyhogy a Juventus elleni meccsről nem hoztunk magunkkal újabb nagy problémákat. Vannak 'horzsolások', de nem hinném, hogy bármelyik játékosom kidőlt volna, akikre a Juventus ellen számíthattam."

 

"Van rá esély - hiszen péntek reggel van - hogy Lukaku visszatérhet."

 

 

A menedzser azzal is elégedett volt, hogy ismételten megtapasztalhatta, a kispadról is képes belenyúlni egy-egy mérkőzés alakulásába - ahogyan az a Juventus ellen is történt.

 

"A Juventus elleni hazai mérkőzés után elmondtam, azért nem cseréltem egyet se, mert nem volt egyetlen [tapasztalt] támadóm se a kispadon" - tette hozzá.

 

"Nagyon nehéz volt [Alexis] Sanchez és [Marouane] Fellaini nélkül. Mindenki, aki számításba jöhetett volna, a pályán volt, cserém pedig egy se volt. Egy gazdag kispad normális esetben pontot vagy pontokat érhet, a Juventus ellen pedig most olyan cserék álltak rendelkezésre, amellyel befolyásolni tudtuk a meccset."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

Premier League 12. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!