Herrera: Két kulcsfontosságú meccs jön

Ander Herrera elmondta, a manchesteri derbin elszenvedett vereség után azonnal megnézte a menetrendet és úgy gondolja, a Manchester Unitednek két győzelmet kell hoznia a következő két bajnokin.


Mint mindig, a Vörös Ördögök középpályása most is ékesszólóan és szenvedélyesen nyilatkozott egy kiábrándító nap után.

 

Elismerte, a City második gólja váratlan ütésként hatott és kijelentette, a csapatnak vissza kell vágnia a válogatott szünetet követően és hat pontot kell szereznie a következő két találkozón annak érdekében, hogy közelebb kerüljenek a top 4-be való bekerüléshez.

 

"Úgy gondolom, az első gólig jobbak voltak. Aztán volt néhány jó pillanatunk, de a második gól megölt minket" - mondta a baszk középpályás az MUTV-nek. "Vannak dolgok, amiket meg kell ragadnunk a meccsből és dolgok, melyekben javulnunk kell, de nincs idő a sírásra. Már a Crystal Palace-ra gondolunk."

 

 

"Már megnéztem a következő hetek menetrendjét -  otthon játszunk a Palace ellen, majd idegenben a Southampton következik, miközben a top 6 közül játszanak majd egymással ekkor.  Ha hamar a top 4-ben akarunk lenni, meg kell nyernünk a következő meccseket!"

 

"Ha most választhatnánk, biztosan játszani akarnánk három nap múlva, de most van időnk arra, hogy átgondoljuk, mit csinálunk jól, mit rosszul."

 

"A foci gyorsan lehetőséget ad neked. Szomorú, hogy most két hét lesz a lehetőségig és nem két nap, de ha gyorsan a top 4-ben akarunk lenni, akkor a Palace és a Southampton elleni összecsapások kulcsfontosságúak."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!