Hogy látja Mourinho a top 4 esélyét?

Jose Mourinho elmondta, a Vörös Ördögöknek jó eredményeket kell hozniuk annak érdekében, hogy a legjobb négy közé lendítsék a csapatot.


Miután a hét közepén a csúcson érezhette magát a Manchester United a Juventus elleni győzelem miatt, a hétvégén a Man City a mélységbe süllyesztette a csapatot egy kiábrándító, 3-1-es vereség után.

 

Bár David Silva és Sergio Agüero góljai után Anthony Martial szépíteni tudott, Ilkay Gündogan bebiztosította a City győzelmét egy igen hosszú labdajáratás végén.

 

Amikor a két gárda közti különbségről kérdezték, Mourinho így felelt a Sky Sports-nak: "12 pont. 12 pont a különbség. Szerintem a csapatunk sokat fejlődött. Még a védekezésre is azt mondanám a három bekapott gól ellenére, hogy pozitív teljesítményt nyújtottunk - leszámítva az egyéni hibákat."

 

"A szezon eleje óta sok gólt kapunk, amiknek a felelőssége - azt mondanám - a hátsó négyesé. Ma nem ez volt a helyzet. Pontokkal fizettünk a hibáinkért, de azt mondhatjuk, potenciális különbség van a szezon elejéhez képest."

 

"Tudtuk, hogy a tavalyi második hely fantasztikus eredmény volt számunkra. Ebben a szezonban a legjobb négyért fogunk harcolni, ez az, amit tehetünk. Kívül esünk belőle, nagyon nehéz mérkőzéseink voltak, két meccs idegenben, a Chelsea és a Manchester City ellen. Szinte lehetetlen, hogy három mérkőzést nyerjünk zsinórban. De meg kell tennünk ezt, meg kell próbálnunk építkezni."

 

 

A Crystal Palace elleni, következő bajnoki előtt a menedzser arról beszélt, reálisan a top 4-be való bekerülést lehet említeni, a bajnoki címről kár beszélni.

 

"Nem vagyunk a legjobb négy között, hogyan beszélhetnénk a címről?" - folytatta a portugál. "Hogy a bajnoki címről beszélhess, a legjobb négyben kell lenned! Harcoljunk azért, hogy csökkenjen a különbség, jussunk be az első négybe és ha egy nap ez sikerült, meglátjuk, mi lesz a különbség."
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!