Hivatalos: Túra Ausztráliában

A Manchester United 2019-es túrája keretében a Perth Glory és a Leeds United együtteseivel is megmérkőzik majd.


Mindkét összecsapás a perthi Optus Stadiumban kerül majd megrendezésre. A Perth Glory ellen július 13-án, a Leeds United ellen pedig július 17-én lépnek majd pályára a Vörös Ördögök.

 

Ez lesz az ötödik alkalom, hogy a klub Ausztráliába látogat, amelyek közül az elsőre még 1967-ben került sor, amikor a Sir Matt Busby tanítványok nem kevesebb, mint 8 barátságos mérkőzést vívtak a kontinensnyi országban. Perthben legutóbb 1975-ben járt a United. Az ősi rivális Leedsszel pedig 2011 után találkozhatnak majd újra.

 

 

"A nyári túránk kulcsfontosságú részét képezi a következő szezonra való felkészülésünknek, és miután 44 év telt el azóta, hogy legutóbb Perthben pályára léptünk, örömünkre szolgál, hogy visszatérhetünk Nyugat-Ausztráliába és nem csak egy, hanem két mérkőzést is játszhatunk majd sorrendben a Perth Glory és a Leeds United ellen" - kezdte Ed Woodward a Manchester United ügyvezető alelnöke.

 

"A szezonra való felkészülés mellett a klubnak lehetősége lesz, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatát lojális ausztrál szurkolóival is, akik utoljára 2013-ban, Sydney-ben láthatták játszani a csapatot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!