Ander: Ismét büszkévé kell tennünk a szurkolókat

Ander Herrera frissnek érzi magát és készen áll arra, hogy ismét büszkévé tegye a United drukkereit azután, hogy a City elleni kudarcot követő válogatott szünetről végre visszatért a csapathoz.


A klub hivatalos honlapja akkor beszélgetett a szenvedélyes középpályással, amikor épp a Moss Side-on, a Manchester Academy High Schoolt látogatta meg az MU Foundation jóvoltából. A baszk játékos többek között arról is beszélt, mennyire fontos volt ez a szünet a Crystal Palace elleni, hétvégi bajnokit megelőzően.

 

"Három napra Spanyolországba mentem" - nyilatkozta Herrera. "Fontos edzeni, de a pihenés is fontos. Ismét friss vagyok, készen állok, hogy segítsek és büszkévé tegyem a drukkereket."

 

"Szükségünk van az Old Trafford közönségére, hogy támogassanak bennünket és szeretnénk, hogy lássák a reakciónkat, a győzelem iránti vágyunkat és megszerezzük a három pontot."

 

 

NÉGY FONTOS BAJNOKI MÉRKŐZÉS

 

Roy Hodgson csapatának látogatása szombaton megkezd egy olyan sorozatot, mely három hazai bajnokit is hoz a United számára, köztük az Arsenal vendégszereplését is. Herrera pedig tudja, mennyire fontos a csapatnak, hogy visszatérjen a győztes útra a legutóbbi vereséget követően.

 

"Négy nagyon fontos bajnoki mérkőzésünk lesz, ebből három hazai környezetben - Palace ellen otthon, Southampton idegenben, majd Fulham és Arsenal az Old Traffordon, valamint lesz még egy BL-meccsünk a Young Boys ellen" - magyarázta Ander.

 

"Meg kell próbálnunk megnyerni mindegyik mérkőzést, mert ha sikerül, nagyon közel leszünk a top 4-hez. Amint a derbiből felálltam, elkezdtem a Crystal Palace-ra gondolni. Fontos, hogy hazai pályán nyerjünk, hogy növeljük az önbizalmunkat és közelebb kerüljünk a legjobb négyhez."

 

Herrera kezdő volt a Manchester City elleni rangadón és úgy érzi, a játékosok nagyon várják már, hogy visszatérjenek a pályára.

 

 

"A City után kemény 2-3 nap volt, hiszen sem a szurkolók, sem a játékosok, sem senki a klubnál nem örülnek egy elbukott derbinek. Tudom, hogy a derbi után mindenki a lehető leghamarabb játszani szeretne. Amikor elbuksz egy találkozót, már a következő napon, vagy két nappal később játszani akarsz."

 

 

A FOCI MOTIVÁLHATJA A GYEREKEKET

 

Ander szerda reggel a klub alapítványának rendezvényén beszélt, miután meglepte az iskolás gyerekek egy csoportját és segített nekik a spanyol leckéjükben.

 

A 21-es mezt viselő játékosunk elmondta, miért vesz részt ilyen eseményeken és mennyire fontos a fiatalok fejlődésében a labdarúgás.

 

"Olykor a világ elkülönít minket a társadalom többi részétől és arra törekszünk, hogy ilyen és ehhez hasonló eseményeken vegyünk részt, hiszen a foci segíthet az embereknek és motiválhatja a fiatalokat a tanulásban" - magyarázta.

 

"Amikor tini voltam, nehezemre esett a tanulás, mert rengeteg egyéb tevékenység vitt kísértésbe. Édesanyám mindig azt mondta, ha nem tanulok, nincs edzés sem. Nem voltam egy ragyogó tanuló, de jó  diákként átmentem a vizsgáimon, szóval azt gondolom, a foci motiválhatja a fiatalokat a tanulásra és hogy jobb emberekké váljanak."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!