Friss hír Lindelöfről

A Manchester United menedzserét, Jose Mourinhót arra kérték, adjon információt Victor Lindelöf helyzetéről, miután a védő a Crystal Palace elleni döntetlen utolsó fázisában sérülést szenvedett.


A svéd hátvédet a törökök elleni mérkőzés szünetében le kellett cserélni, mivel influenzaszerű tünetei voltak, ám később, hétközben gólt szerzett az oroszok ellen.

 

Visszatérve a Unitedhez, a Palace ellen egy újabb jó teljesítményt produkált, az egyik legjobbja volt a házigazdáknak a csalódást keltő meccsen nyújtott munkájával.

 

A meccs végéhez közeledve úgy tűnt, egy combsérülést szedett össze, ám mivel már mindhárom cseréjét elvégezte a menedzser, Lindelöf nem ment le a pályáról, nehogy 10 emberrel maradjon a United.

 

Az MUTV megkérdezte a bátor védő helyzetéről Mourinhót, hiszen kedden újra mérkőzés vár a Vörös Ördögökre, a Young Boys ellen kell játszaniuk a Bajnokok Ligájában.

 

Amikor megkérdezték, sérült-e Lindelöf, Jose így felelt: "Úgy vélem. Azt kell hinnem. Mindig mondom, ez az időszak a sérülések időszaka."

 

 

"Amikor nem sérülnek meg a válogatottban, akkor visszatérnek és megsérülnek a klubban. Két vagy három napja játszott Oroszország ellen, szükségünk van rá, így játszott és talán a csapat legjobbja volt."

 

"Bátor srác volt, talán emiatt komolyabb is lett a helyzet. Ki tudja, mennyit fog kihagyni, de fantasztikus példát mutatott."

 

A menedzser korábban elmondta, hogy kedden Eric Bailly pályára lép majd a BL-meccsen és így, hogy Lindelöf játéka egyáltalán nem biztos, az elefántcsontparti játékos lehet a helyettese, bár Phil Jones ott volt a padon a Palace ellen.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!