Csapathírek a Young Boys meccs előtt

Napokkal azután a bejelentése után, hogy a teljes kerete rendelkezésére áll, José Mourinho lehetőségei újra korlátozottá váltak két-három védője sérülése okán.


A Manchester United menedzsere hétfőn este megerősítette azt, amelytől ő és még sokan mások is tartottak a Crystal Palace elleni 0-0-s döntetlent követően - Victor Lindelöf "egyértelműen nem bevethető" a kedd esti Young Boys elleni meccsen, és "hosszabb időre kidőlt".

 

A rossz hír értelmében véget ért a svéd játékos sorozata, amely keretében 6 mérkőzésen folyamatosan a kezdőcsapat tagja volt.

 

"Victor holnap vizsgálaton esik át, de az orvosi stábunk tapasztalata és a játékos érzései alapján izomproblémáról van szó, az ebből való rehabilitáció pedig időbe telik" - árulta el Mourinho szokásos mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Azt mondanám, hogy már az nagyon jó lenne, ha a karácsonyi időszakra, amikor minden egyes bevethető játékosunkra nagy-nagy szükségünk van, bevethető lenne Victor."

 

Lindelöf ezzel csatlakozott egy másik belső védőhöz, Marcos Rojohoz a maródiak listáján. Amikor még múlt héten nyilatkozott a médiának a menedzser, az argentin játékos kapcsán nem merült fel semmilyen hátráltató tényező, most azonban "kisebb problémával küzd", amely értelmében csak három belső védője maradt."

 

"Jones, Smalling és Bailly a három bevethető belső védőm jelen pillanatban" - tette hozzá Mourinho, aki hozzátette, hogy jobboldali védője, Matteo Darmian is "kisebb sérülést szedett össze". Az olasz bekk szombaton 90 percet töltött a pályán az egy mérkőzéses eltiltását töltő Luke Shaw helyén, aki a Young Boys ellen már újra a kezdőcsapat tagja lehet.

 

 

A MUTV-nek adott exkluzív interjújában a portugál szakember elmondta, minden más játékosa készen áll az utolsó előtti Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyet "nem tart kulcsfontosságúnak", miután december 12-én - idegenben a Valencia ellen - még lesz egy lehetőségük a továbbjutás kivívására.

 

"Ez nem lesz kulcsfontosságú meccs, mert ha nem is nyerünk holnap, akkor se függünk a többi eredménytől, csak magunktól."

 

"Viszont attól még hogy nem kulcsfontosságú, az első perctől kezdve úgy akarunk játszani, mintha ez lenne az utolsó esélyünk a továbbjutásra. Úgy akarok pályára lépni, mintha egy kieséses szakaszbeli összecsapás lenne, ahol mindenképpen győznünk kell."

 

"Olyan csapatot akarok pályára küldeni, amely szerintem képes lesz megbirkózni azzal a teherrel, hogy itt döntésre lehet vinni a továbbjutás sorsát."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!