Csapathírek a Southampton meccs előtt

José Mourinho szerint egy sérülés miatt Alexis Sanchez játékára már nem számíthat 2018-ban a Manchester Unitedben.


Csütörtökön este a klub részéről megerősítésre került, hogy az aznapi edzésen térdín sérülést szenvedett a chilei támadó, amelyet a portugál menedzser most "fontos" problémának nevezett, mivel így valószínűleg csak az új évben számíthat majd a csapat 7-es számú játékosára.

 

"Az első dolog, amit elmondhatok, hogy más klubnál szimplán a menedzser döntése az, ha egy játékos nem játszik" - kezdte Mourinho a hivatalos sajtótájékoztatója előtt a MUTV-nek adott interjújában.

 

"A mi klubunknál annak mindig hírértéke van, ha valaki nem játszik, mert az biztos a játékos viselkedése vagy fegyelmezési okokból történik. Természetesen ezúttal sem erről van szó." 

 

"Nagyon fontos sérülése van. Nem szeretnék rizikót vállalni azáltal, hogy a kihagyása hosszúságáról beszélek, de a tapasztalataim alapján azt mondanám, hogy ebben az évben már nem láthatjuk a pályán."

 

 

Alexis a Manchester City és a Crystal Palace ellen is csereként állt be, legutóbb pedig a Juventus ellen 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen kapott lehetőséget a kezdőcsapat tagjaként.

 

A menedzser azt is megerősítette, hogy Diogo Dalot készen áll, hogy szombaton, a St. Mary's Stadiumban a Southampton vendégeként lejátszandó bajnokin pályára lépjen kezdőként egy Premier League mérkőzésen is.

 

A kedd esti, Young Boys ellen 1-0-ra megnyert Bajnokok Ligája mérkőzéshez hasonlóan ezúttal sem lehet majd ott a csapatban Victor Lindelöf, aki várhatóan további 3 hetet lesz kénytelen kihagyni a Crystal Palace elleni meccsen elszenvedett térdín sérülése okán. Védőtársai, Marcos Rojo és Matteo Darmian szintén olyan problémával küzdenek, amelyek okán nem lehetett számításba venni őket a hét közben.

 

Luke Shaw viszont a pályán lehet egykori klubja ellen, miután letöltötte öt sárga lapja után járó egy mérkőzéses eltiltását a Palace ellen.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 14. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!