Dalot a bajnoki bemutatkozás küszöbén

José Mourinho szerint Diogo Dalot-nak minden esélye megvan rá, hogy szombaton a Premier League-ben is bemutatkozhasson kezdőként, amikor a Southamptonhoz látogatnak idegenbe.


A nyáron az FC Porto együttesétől érkezett bekket sérülések hátráltatták, így minden sorozatot figyelembe véve csak két tétmérkőzésen juthatott eddig szóhoz, a portugál fiatal azonban már így is megcsillantotta képességeit, hiszen megbízható védőmunkával abszolválta a Young Boys idegenbeli 3-0-s legyőzését a Bajnokok Ligájában, majd pedig gólpasszt adott Marouane Fellaininek a Derby County elleni Ligakupa összecsapáson.

 

A MUTV-nek nyilatkozva Mourinho megerősítette, honfitársa ismételten teljes értékű edzésmunkát végez, és készen áll, hogy betöltse a Victor Lindelöf, Marcos Rojo és Matteo Darmian sérülésével keletkezett űrt a védelemben.

 

 

"A játékosoknak harcra késznek kell lenniük, ebben az esetben, amikor sok dolga van az orvosi stábunknak, a lehető legtöbb játékosunk visszatérésére van szükségünk" - kezdte.

 

"A hétvégén például első fecskeként újra számíthatunk Dalot játékára. Most már készen áll."

 

"Súlyos sérülést szenvedett, amely után műtéten esett át, majd a portugál U21-es válogatottnál újabb problémát szedett össze azután, hogy a Young Boys és a Derby County ellen már számítottam rá. Amikor már éppen ott tartott, hogy állandó lehetőséghez juthasson, jött a válogatottbeli sérülése, de most már legalább két hete együtt edz a felnőtt csapattal, így szerintem készen áll a visszatérésre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 14. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!