Csapathírek az Arsenal meccs előtt

José Mourinho szerint lehetőségei erősen limitáltak lesznek, amikor összeállítja csapatát a hétközi Arsenal elleni rangadóra.


A portugál menedzser a MUTV-nek adott interjút a szerda esti, Ágyúsok elleni összecsapás kapcsán. Unai Emery legénysége a hétvégi, Tottenham elleni londoni derbi 4-2-es megnyerésével a bajnokság negyedik helyére jött fel.

 

Az egészen biztos, hogy a fővárosiak vendégszereplését Ashley Young eltiltás miatt kihagyja, amely így megnyithatja az ajtót Antonio Valencia, Diogo Dalot vagy Matteo Darmian előtt a védelem jobboldalán.

 

 

Luke Shawt egy rúgás miatt le kellett cserélni Southamptonban, ahogyan Romelu Lukakut is, míg Scott McTominay és Nemanja Matic a védelemben kellett hogy játszanak Phil Jones mellett. Mindez Chris Smalling és Eric Bailly hiányában alakult így, bár Marcos Rojo, aki továbbra is azon dolgozik, hogy visszanyerje maximális erőnléti állapotát, már ott ült a kispadon.

 

"Ismét nehézségek elébe nézünk a kezdőcsapat összeállítása kapcsán" - ismerte el José a MUTV-nek.

 

"Újra alkalmazkodnunk és kompenzálnunk kell, hogy egyensúlyi állapotot tudjunk létrehozni. De szerintem újra meg lesz a harci szellemünk ahhoz, hogy mindent megtegyünk a meccs megnyeréséért."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League 15. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!