Mourinho: Nincs szükségünk csodára

José Mourinho kijelentette, a Manchester Unitednek nincs szüksége csodára ahhoz, hogy a Premier League legjobb négy csapata között végezzen, bármennyire is az jelent meg a médiában, hogy ennek ellenkezőjét mondta.


A Vörös Ördögök jelenleg az angol bajnokság 7. helyén tanyáznak, de keményen dolgoznak azért, hogy feljebb kapaszkodjanak az előttük álló fontos mérkőzésre való tekintettel.

 

Mourinhot a holnap esti, Arsenal elleni hétközi bajnokival kapcsolatos sajtótájékoztatón egy neki tulajdonított nyilatkozatról kérdezték.

 

"Nem tudom, hogy ezt mondtam-e vagy sem, de ha használtam is azt a szót [csoda], egyáltalán nem érzem így" - kezdte.

 

"Nyolc pontnyira vagyunk a negyedik helytől - egyáltalán nem hiszem, hogy csodára lenne szükségünk. Szerintem jó sorozatra van szükségünk eredmények tekintetében. Nem szabad pontokat vesztenünk olyan meccseken, ahol ez nincs belekalkulálva."

 

 

"Múlt héten, a Crystal Palace elleni meccs előtt azt mondtam, hogy a reményem és a célom az, hogy december végére abban a pozícióban [top 4] lehetünk."

 

"A cél változott, de csak olyan tekintetben, hogy próbáljuk a lehető legkisebbre csökkenteni a hátrányunkat és legyünk közel a top 4 pozíciókhoz december végére. Szerintem ehhez közel sincs csodára szükségünk."

 

"Egyszerűen csak nem kéne ennyire balszerencsésnek lennünk a meglévő problémáink kapcsán. Néhány játékosunknak jobban kellene teljesítenie annál, mint ahogyan most teszi, csapatként is jobb produkciót kell nyújtanunk, de ez nem tartozik a csoda kategóriájába."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League 15. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!