Friss hírek sérülés fronton

Elképzelhető, hogy szerdán este nélkülözni lesz kénytelen a Manchester United védelme Phil Jonest, mindazonáltal José Mourinho biztosítani fogja számára a megfelelő időmennyiséget a rehabilitációra.


Kedd reggeli sajtótájékoztatója második részében a portugál menedzser elmondta, elképzelhető, hogy nem számíthatnak majd az angol válogatott bekk játékára az Arsenal elleni bajnoki összecsapáson.

 

Belső védőtársai közül Chris Smalling és Eric Bailly is hiányozhat majd az Old Traffordon, míg Antonio Valencia és Luke Shaw játéka is erősen kérdéses.

 

Mourinho elismerte, hogy versenyt futnak az idővel azt illetően, hogy minél több opcióból válogathassanak, amikor Unai Emery legénysége ellen pályára lépnek.

 

"Ha ma lenne a meccsünk, azt mondtam volna, hogy Phil Jones nem fog játszani, ahogyan Chris Smalling és Eric Bailly se. De így, hogy szerdán lesz az összecsapás, így még ki kell várnunk aztán meglátjuk" - kezdte José kedden.

 

 

"Valencia nem játszik, Shaw pedig kérdéses. Darmian visszatért, de még ki kell várnom. Természetesen Lindelöfre nem számíthatok."

 

A szombati, Southampton elleni 2-2-es döntetlenre végződött idegenbeli bajnoki volt Jones idénybeli második mérkőzése a Premier League-ben, minden sorozatot egybevéve pedig a negyedik, miután a szezon elején térdín problémával küzdött.

 

A korábbi Blackburn játékos a Szentek ellen Nemanja Matic és Scott McTominay társaságában alkotta a Vörös Ördögök védőhármasát.

 

A MUTV-nek nyilatkozva Mourinho most felidézte, a United hátsó alakzatát miként tépázták meg a sérülések.

 

"A Southampton elleni meccs előtt három órával még nem tudtam milyen csapat fog pályára lépni, tehát senki se, a csapat és én se tudtam semmit" - tette hozzá.

 

"Vártunk és vártunk, hogy kiderüljön, ki bevethető és ki nem és ezúttal is hasonló helyzetre számítok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Arsenal

Premier League 15. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!