Csapathírek a Fulham meccs előtt

José Mourinho megerősítette, számos játékosa esetében az erőnléti állapotukról szóló jelentésre vár a szombati, Fulham elleni mérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögök számára pozitív hír volt, hogy az orvosi szoba helyett ismét a pályán vehették számításba Eric Bailly, Matteo Darmian, Chris Smalling és Marcos Rojo szolgálatait szerdán este az Arsenal elleni rangadón, Anthony Martialt a második félidőben sérülés miatt viszont le kellett cserélni.

 

Phil Jones és Luke Shaw a múlt heti, Southampton elleni idegenbeli bajnokin összeszedett problémáik okán a hétközi Ágyúsok elleni összecsapást kihagyni kényszerültek.

 

Péntek délelőtti hivatalos sajtótájékoztatója előtt a MUTV-nek nyilatkozva Mourinho elismerte, a Falusiak elleni összecsapásra is nehéz feladatokkal szembesül csapata összeállításakor.

 

"Továbbra is várunk a végső diagnózisokra Martial, Smalling és Jones esetében - az ő játékuk kérdéses" - kezdte José.

 

 

"De jó hangulat uralkodik az öltözőn belül, a játékosok pedig erőn felül is vállalják a játékot, ahogyan tette Chris is az előző meccsen, vagy Jones a Southampton ellen. Ez fontos, amikor ennyi meccs mellett ilyen sok problémája van a játékosainknak."

 

Ashley Youngra újra számíthat a portugál menedzser, miután az Arsenal ellen letöltötte az öt sárga lapja után járó egy mérkőzésre szóló eltiltását. Mindazonáltal a hosszabb időre kidőlt Victor Lindelöf és Alexis Sanchez továbbra sem bevethető.

 

"A délelőtt 11 órási edzésünk majd választ ad számunkra Smalling, Martial és Jones kapcsán" - közölte az angol sportmédia képviselőivel hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Természetesen Lindelöfről és Alexisről egyáltalán nem beszélhetünk, de válaszokra van szükségünk és biztosra kell mennünk azt illetően, hogy melyek azok a játékosok, akik nem a legmegfelelőbb erőnléti állapotban kell hogy játsszanak. Lesznek olyan játékosok, mint Smalling és Jones, akik úgy is vállalni fogják a játékot. A nehézségekkel küzdő játékosok is képesek voltak maguk mögött hagyni a problémáikat, és a csapat érdekében fellépni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!